Nieuwe website voor Letselschadebureau Kloppenburg


AMERSFOORT, 20070913 -- Letselschadebureau Kloppenburg heeft op Internet een nieuw gezicht, geheel in de lijn van de open en professionele uitstraling die het bedrijf wil uitdragen. Sinds afgelopen week is de nieuwe website www.deletselschadespecialist.nl in de lucht.

De gebruiksvriendelijkheid is tijdens het bouwen getest door een aantal cliënten. In de nieuw ontwikkelde video lounge heeft één client zelfs zijn persoonlijke verhaal laten filmen. Letselschadebureau Kloppenburg biedt verder de unieke mogelijkheid om te chatten met een specialist. De nieuwe site is ontworpen door Amercom uit Amersfoort.

"We willen de toegang tot onze deskundigheid vergroten en ten goede laten komen aan mensen met letsel, of ze nu wel of geen cliënt zijn", aldus Edwin van Slooten. "Mensen weten vaak niet wat ze moeten doen na een ongeval, wij kunnen ze nu nog makkelijker op weg helpen".

Letselschadebureau Kloppenburg

Letselschadebureau Kloppenburg in Amersfoort is één van de grotere bureaus in de markt en is gespecialiseerd in de belangenbehartiging van slachtoffers met letselschade. Één van de belangrijkste kenmerken van de werkwijze is de open en directe communicatie. De filosofie is dat alle betrokken partijen moeten weten waar ze aan toe zijn.





Letselschadebureau Kloppenburg