Ingezonden persbericht


Geachte redactie, redacteur,

Graag nodigen wij u uit voor de persvoorbezichtiging op donderdag 13 september a.s. van de tentoonstelling 'Schitterend Sieraad', die vanaf 14 september (tot en met 23 maart 2008) te zien is in het Rijksmuseum van Oudheden.

'Schitterend Sieraad' presenteert de mooiste sieraden uit de collectie van het Rijksmuseum van Oudheden, afkomstig uit het vroege Nederland, de klassieke Wereld, het oude Nabije Oosten en Egypte.

Programma
10.00 uur Ontvangst met koffie en thee, uitreiking persmap 10.30 uur Toelichting op de tentoonstelling door conservatoren en projectleider 11.15 uur Gelegenheid tot stellen van vragen en bezichtiging tentoonstelling

Tot 12.30 uur zijn conservatoren dr. Annemarieke Willemsen, dr. Ruurd Halberstma, dr. Maarten Raven en prof. dr. Peter Akkermans, en projectleider Charlotte Huygens op zaal aanwezig.

Indien u bij deze ontvangst aanwezig wilt zijn, verzoeken wij u vriendelijk dat vóór dinsdag 11 september 12.00 uur door te geven aan communicatie@rmo.nl. Voor meer informatie of een afspraak voor een interview of opnames kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen, via 071-516 31 64.

Met vriendelijke groet,

Gabriëlle van der Voort en Ellis Buis
sectie PR, Marketing en Communicatie
Rijksmuseum van Oudheden
tel. 071 -5 16 31 64