Sollicitanten VWE voetballen tegen Lucky Ajax

04/09/2007 16:31



VWE



Heerhugowaard, 4 september 2007

ICT'ers werven op het voetbalveld

Onlangs heeft VWE bureau voor voertuigdocumentatie en -informatie uit Heerhugowaard in een groot deel van Noord-Holland huis aan huis een vacaturekrant laten bezorgen. De VWE-vacaturekrant is in een oplage van 154.000 stuks verspreid door TNT Post. De insteek van deze vacaturekrant is: "VWE zoekt een elftal nieuwe medewerkers, solliciteer en speel mee tegen Lucky Ajax." De krant heeft al veel reacties opgeleverd en ook het aantal en de kwaliteit van de sollicitanten is goed.

Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt valt het niet mee om vacatures in te vullen. Ook VWE kan dit goed merken. Met name HBO'ers voor ICT-functies en commercieel-technische functies zijn moeilijk te vinden. VWE is een snelgroeiende organisatie en de behoefte aan nieuwe medewerkers is groot. Met behulp van opvallende acties probeert VWE sinds kort de aandacht te trekken van potentiële kandidaten. De doelstelling is meer naambekendheid te krijgen op de arbeidsmarkt en VWE te positioneren als interessante werkgever met boeiende banen buiten de Randstad.

VWE heeft ervoor gekozen om een vacaturekrant te maken, zodat in één keer een groot aantal vacatures onder de aandacht gebracht kan worden. Daarnaast biedt de krant voldoende ruimte om de organisatie in het algemeen en de afdelingen met vacatures in het bijzonder te belichten. Ook vertellen diverse medewerkers over hun werk bij VWE. Om extra op te vallen is een actie aan de VWE-vacaturekrant gekoppeld. Sollicitanten maken kans om in het gelegenheidselftal van VWE mee te voetballen tegen Lucky Ajax.

De VWE-vacaturekrant is al een succes. Op de diverse vacatures wordt goed gereageerd, er zijn veel positieve reacties over de krant ontvangen, de elftalselectie is gemaakt en de actie leeft bij de medewerkers van VWE.

De wedstrijd VWE - Lucky Ajax wordt gespeeld op donderdagavond 13 september om 19.00 uur in De Goorn op het terrein van voetbalvereniging RKEDO. De entree is gratis. Lucky Ajax is een team van voormalig spelers van Ajax met onder andere Sjaak Swart, Gerrie Mühren, Simon Tahamata, Peter van Vossen en John Bosman in de gelederen. Het team van VWE dat het gaat opnemen tegen de toppers van weleer is een mix van sollicitanten en medewerkers.

VWE bureau voor voertuigdocumentatie en -informatie is een onafhankelijke dienstverlenende organisatie voor de voertuigbranche. VWE heeft circa 120 medewerkers verspreid over de vestigingen in Heerhugowaard (hoofdkantoor), Utrecht en Barneveld. VWE levert online diensten voor de voertuigbranche ten behoeve van onder andere RDW-meldingen, technische voertuiginformatie en wagenparkstatistieken. Ook verzorgt VWE het complete documentenpakket bij de export van occasions.





http://www.vwe.nl