NCRV

Man bijt hond

Sterren kijken in Man bijt hond

Donderdag 13 september 2007
18:51 uur Nederland 2

NCRVâs Man bijt hond is weer terug! Vlak voor de aanvang van het negende seizoen zijn er deze week in Man bijt hond de hoogtepunten van het afgelopen seizoen te zien.

Bij de start van het proces tegen âtopcrimineelâ Willem Holleeder werd de extra beveiligde rechtzaal in Amsterdam-Osdorp opgeschrikt door enkele explosies. Jacky van de Berkt, bekend van het populaire tv-programma Het zesde zintuig ging onderzoeken wie achter deze aanslag schuilde. Zij voorspelde toen al dat er nog meer onverwachte dingen zouden gaan gebeuren rond dit proces wat tot op heden nog steeds stilligt om gezondheidsredenen van Willem Holleeder.

De showbizzreporter van Man bijt hond schitterde vorig seizoen met haar rubriek Sterren kijken met Marijke op het scherm. Vele bekende sterren wist ze langs de rode lopers al voor de camera te krijgen en als klapper op de vuurpijl had ze in april een exclusief interview met Frans Bauer en bezocht ze uiteraard ook het concert.

Verder brengt Man bijt hond hoogtepunten uit de avonturen van de IJzeren Heinen en wordt er in Van hot naar her aangebeld in het Utrechtse Eemdijk.