Gemeente Valkenswaard


Woningmarktonderzoek: woonwensen in beeld

In gemeente Valkenswaard wonen ruim 30.000 mensen. De woonwensen van deze mensen veranderen door de jaren heen. De gemeente heeft behoefte aan informatie om inzicht te krijgen in de veranderende behoeften van u als inwoner. Daarom houdt de gemeente in samenwerking met het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) één keer in de twee jaar een uitgebreid woningmarktonderzoek.

Maak uw wensen kenbaar in de woningmarktenquête... Vanaf donderdag 13 september verstuurt de gemeente Valkenswaard woningmarktenquêtes aan 1.545 willekeurig geselecteerde inwoners. Deze enquête is bedoeld om inzicht te krijgen in uw huidige woonsituatie en uw woonwensen in de toekomst. Als u een vragenlijst ontvangt, hebt u tot 1 oktober a.s. de tijd om deze in te vullen en terug te sturen. Behalve dat het invullen en terugsturen van belang is voor de gemeente en de woningcorporaties, is het ook belangrijk voor uzelf als inwoner van gemeente Valkenswaard. Hoe meer reacties, des te beter weten gemeente en corporaties namelijk wat er leeft onder de inwoners.

...en lees de uitkomsten terug in het eindrapport! De uitkomsten van het onderzoek worden vergeleken met de huidige woningbouwprogramma's binnen uw gemeente. Op die manier bekijken gemeente en corporaties of hun woningbouwplannen wel aansluiten op uw behoeften. De uiteindelijke resultaten worden gebruikt om nog beter in te kunnen spelen op uw woonwensen. De uitkomsten van het woningmarktonderzoek kunt u teruglezen in het eindrapport dat naar verwachting vanaf juni 2008 op www.sre.nl/woningmarktonderzoek terug te vinden is.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ron Hensen van het SRE, telefoonnummer 040-259 45 64, e-mail r.hensen@rez.sre.nl. Of kijk op www.sre.nl/woningmarktonderzoek.