Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

LIVE Broadcast Podium DutchView, Info.nl en Adobe tijdens Eday

Drie bedrijven buitengewoon complementair op gebied van LIVE FlashStreamingVideo

Hilversum - 12 september 2007

DutchView, Info.nl en Adobe presenteren tijdens Eday, het jaarlijks event van EMERCE op donderdag 13 september aanstaande een LIVE Broadcast Podium. Op dit podium zullen bekende en onbekende Nederlanders uit het bedrijfsleven live geïnterviewd worden door moderator Bram Alkema. Hij zal de gasten kritische vragen stellen met betrekking tot hun visie op Nieuwe Media, web 2.0, innovatie van nieuwe technologieën etc. Het Broadcast Podium is onderdeel van een grote playground die door de drie bedrijven in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam wordt gedeeld.

Complementair
DutchView, Info.nl en Adobe, die tijdens Eday een grote playground hebben, zijn buitengewoon complementair waar het LIVE FlashStreamingVideo betreft. Zo brengt DutchView de boodschap professioneel in beeld en verzorgt de datadistributie naar de kijker, realiseert Info.nl webtoepassingen en full-service internet agency en staat Adobe voor Flash Streaming Video. Ten behoeve van de data-distributie hiervan sloten Adobe en DutchView onlangs een exclusieve overeenkomst.

Webpodium
Eday wordt door DutchView LIVE gestreamed met behulp van de Interactive Module. Vanaf het 'Webpodium' is de show te bekijken op: http//hosting.dutchview.nl/eday2007. Tijdens de uitzending kunnen kijkers zelf LIVE vragen stellen aan de gast die op dat moment op het podium wordt geïnterviewd. Op deze manier kunnen kijkers zelf op eenvoudige wijze LIVE ervaren wat interactieve webcasting inhoudt en ook ideeën opdoen voor een eigen showcase.

Over DutchView - www.dutchview.nl

Als één van de grootste één- en meercamerabedrijven van Nederland biedt DutchView beeld- en geluidsregistratie voor televisie, radio en internet. Wij werken voor vrijwel alle omroepen, commerciële zenders en televisieproducenten van Nederland, maar ook steeds meer voor de zakelijke markt. Van kleine reportages tot grootschalige studioshows en van internetuitzendingen tot muziekfestivals, DutchView is van alle markten thuis.

Televisie is de core business van DutchView en we zijn met ruim 1.500 televisieproducties per jaar marktleider in Nederland. Opnames vinden plaats in onze studio´s, op locatie, of vanaf onze motoren en helikopters, met één of meerdere camera´s. Montage vindt plaats in één van de vele AVID of DME montagesuites van DutchView Postproduction, of bij onze klanten in huis.

()



Ingezonden persbericht