Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 13 september 2007

Vakmensen laten zich uit over de Philip

Enthousiaste reacties uit de toneel-, televisie- en glamourwereld

Het eerste exemplaar van de Philip©, een gloednieuwe glossy rond Onbekende Nederlander Philip Walkate, wordt op 21 september door Peer Mascini (Winnaar Gouden Kalf en Gouden Loeki) uitgereikt aan inspirator en cabaretier Philip Walkate. Het moderne nieuwe magazine is er voor de leeftijdloze man van rond de veertig, maar het blad is ook zeer interessant en leerzaam voor modieuze vrouwen die zich zo jong voelen als ze zijn.

Nu al heeft het blad enthousiaste reacties opgeroepen bij collega's, BN-ers en mensen die met Philip Walkate hebben samengewerkt.

Peer Mascini, acteur, adviseerde de redactie over vorm en inhoud:

'Philip is het blad, het blad is Philip'
Govert de Roos, glamourfotograaf, maakte het beeld voor de cover van de eerste editie: 'Eindelijk stond er weer eens een man voor de camera die Photoshop niet nodig heeft'

Patrick Lodiers, winnaar Televizierring met De Lama's, presentator BNN/NPS TV programma De Nieuwste Show:

'Wat een blad!! Echt een glossy voor intellectuelen: zelfs de foto's zijn ontwikkeld!!'

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Koffiehuis KHL in Amsterdam zal de bijzondere editie van het glossy magazine, de Philip©, overhandigd worden aan de heer Walkate zelf. Genodigden zijn de movers en shakers uit de tijdschriftenbranche, de theater- en reclamewereld en talloze bekende & onbekende Nederlanders.

Meer informatie:
www.philipwalkate.nl/manvanhetjaar & www.philipwalkate.nl/blog.

Presentatie Philip©

Locatie: Koffiehuis KHL, Oostelijke Handelskade 44, A'dam, www.khl.nl

Datum & Tijd: 21 september 2007 om 16:00 uur

Presentatie door Philip Walkate, overhandiging eerste exemplaar door Peer Mascini, optreden van de Burn Out Band. Met gratis drankjes, hapjes en de nieuwe glossy in een goodybag!


---



Ingezonden persbericht