Socialistische Partij Rotterdam

Ledenvergadering kiest nieuw bestuur en bereidt congres voor

13-09-2007 * Woensdagavond zat de zaal op de Vijverhofstraat vol met Rotterdamse leden voor een algemene ledenvergadering. Om een nieuw afdelingsbestuur te kiezen, en om te discussiëren over de toekomst van de SP in aanloop naar het komende partijcongres.

Het nieuwe bestuur kreeg steun van een grote meerderheid van de leden. Ineke Palm werd opnieuw als voorzitter gekozen, en Kevin Levie als organisatiesecretaris. In het bestuur nemen verder Theo Cornelissen, Rob van Asch, Liesbeth Hoogenboom, Leo de Kleijn, Wiel Senden en Oane Sikkema opnieuw plaats. Nieuw gekozen zijn Dennis de Jong, Karwan Kocher, Diederik Olders, Daniël de Wit en Osman Zemouri.

Vervolgens ging de discussie over het komende congres, waar de leden ook de afgevaardigden namens de afdeling voor kozen. De inbreng van de leden wordt meegenomen naar een regioconferentie op 13 oktober, waar de afgevaardigden uit Zuid-Holland en Zeeland bij elkaar komen. Op 31 oktober is er weer een ledenvergadering: dan praten we verder over de inbreng van de afdeling op het congres.