Gemeente Deurne

21-06-2007
Meld uw bedrijf aan voor het Horse Event!
Deurne Plein op Horse Event
De gemeente Deurne en Stichting Bedrijfscontacten Deurne slaan de handen ineen om tijdens Horse Event een Deurne Plein voor Deurnese bedrijven en organisaties te realiseren. Voor de zesde keer wordt op 14, 15 en 16 september 2007 Horse Event georganiseerd. Een grootschalig publieksevenement voor paardenminnend Nederland en België op de terreinen van het Hippisch Centrum. Als u er als bedrijf of organisatie ook bij wilt zijn, meld u dan aan.

Op het Deurne Plein kunnen bedrijven, instellingen en ook stichtingen en verenigingen uit Deurne zich aan de ruim 28.000 bezoekers presenteren. Hoewel de focus zal liggen op paarden, paarden gerelateerde zaken en lifestyle zullen op dit Deurne Plein ook andere ondernemingen vanuit de industrie, dienstverlening en recreatie zich goed kunnen presenteren. Daarnaast moet het Deurne Plein een indruk geven van de toeristische en recreatieve mogelijkheden van de gemeente Deurne.

Stichting Bedrijfscontacten Deurne heeft in het verleden al enkele succesvolle beursen georganiseerd en de gemeente Deurne heeft er uiteraard belang bij dat Deurne op een positieve manier gepresenteerd wordt aan het publiek dat Horse Event bezoekt. Daarom gaan Stichting Bedrijfscontacten Deurne en de gemeente Deurne samen dit Deurne Plein realiseren. Voor meer informatie kunt contact opnemen met de heer Erwin van der Meer, relatiebeheerder bedrijven van de gemeente Deurne, tel. 0493-387264 of mail e.vandermeer@deurne.nl