Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Tentoonstelling HUIS in Villa Zebra

Op 14 september, om 11.00 uur opent in Villa Zebra aan de Stieltjesstraat 21 (Kop van Zuid) een nieuwe grote tentoonstelling voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar: HUIS. Een interactieve tentoonstelling waarin het huis centraal staat. Als je in HUIS bent geweest, zie je thuis ook meer.

Workshops
HUIS is kijken en doen. Zo bezoeken kinderen HUIS altijd in combinatie met een workshop. In de tentoonstelling doen ze inspiratie op en in de workshop laten hun fantasie de vrije loop. Zo verlaten kinderen Villa Zebra met een eigen bouwwerk en nog meer inspiratie om thuis of op school verder te bouwen.

Bezoekdagen
HUIS is te bezoeken t/m 31 augustus 2008. Openingstijden: dinsdag t/m zondag,11.00 - 17.00 uur (in de vakanties ook op maandag open). Na een bezoek aan de tentoonstelling kunnen kinderen meedoen aan één van de workshops. Workshops worden gegeven op woensdag, zaterdag en zondag (in de vakanties alle dagen workshops).

Informatie
Kijk op de website www.villazebra.nl voor actuele informatie (ook informatie over workshops voor volwassenen en groepsbezoeken). U kunt ook bellen via (010) 241 17 17.