Gemeente Geertruidenberg


Werk aan de weg

Fietstunneltje Raamsdonk

Van vrijdag 14 t/m dinsdag 18 september worden er werkzaamheden aan het fietstunneltje onder de A59 in Raamsdonk uitgevoerd. Gedurende deze periode is de fietstunnel afgesloten en wordt er een omleiding aangegeven.

Fietsbrug

Op donderdag 13 en vrijdag 14 september is de houten fietsbrug aan de halve zolenlijn voor alle verkeer (dus voor brommers, fietsers en voetgangers) afgesloten i.v.m. onderhoudwerkzaamheden.

Gouverneurslaan in Geertruidenberg

In de week van maandag 17 t/m vrijdag 21 september (week 38) wordt de Gouverneurslaan in Geertruidenberg tussen de nummers 63 en 33 afgesloten voor doorgaand verkeer, wel is dit gebied voor bestemmingsverkeer toegankelijk. In deze periode wordt een busplateau met voetgangersoversteek aangelegd ter hoogte van de huisnummers 41-43. Dit is om de school-thuisroute voor de leerlingen van de basisscholen in de Elisabethstraat te verbeteren. Ter plaatse wordt een omleidingsroute aangegeven via de Bedaulxstraat.

A59 richting Waalwijk

Van vrijdag 21 september 20.00 uur t/m maandag 24 september 6.00 uur is de A59 richting 's Hertogenbosch afgesloten tussen de afrit Made (32) en het knooppunt Hooipolder (afrit 34). Ook de oprit Made en de op- en afritten bij Oosterhout en Raamsdonksveer zijn afgesloten.