EMS Europe introduceert de ECOMAN Stand-by killer serie

14/09/2007 11:16



Fintegra Consultancy



Maastricht-Airport, 14 september 2007

Hét slimme stroom besparende apparaat met geïntegreerde beveiliging. EMS Europe introduceert de ECOMAN Stand-by killer serie

In ieder huishouden en kantooromgeving staan apparaten die erg veel stroom verbruiken in stand-by toestand zoals, TV, digitale tv ontvanger, fax, beamer, computer, kopieerapparaat, enz. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat deze apparaten dagelijks 20 tot 23 uur stand-by staan. De kosten voor dit stand-by verbruik kunnen oplopen tot euro 90,- per jaar!

Deze kosten kunnen huishoudens en bedrijven vanaf nu heel eenvoudig besparen door het gebruik van de ECOMAN Stand-by killer. Het betreft hier een Zwitsers kwaliteitsproduct dat alle vereiste Europese kenmerken en waarborgen bezit.

Naast besparing ook meer veiligheid
De ECOMAN stand-by killer beveiligt aangesloten apparatuur constant, de ingebouwde zekering en de geïntegreerde overspanningbeveiliging zorgen voor beveiliging in zowel in- als uitgeschakelde toestand. De stroomtoevoer naar de apparaten wordt in de Stand-by toestand afgesloten. Voor een optimale veiligheid is de behuizing van de ECOMAN stand-by killer gemaakt van een brandwerende kunststof.

De ECOMAN stand-by killer stelt zichzelf automatisch in als hij wordt aangesloten. De verschillende types stand-by killer houden daarnaast rekening met de specifieke eigenschappen van de aangesloten apparatuur, zoals bijvoorbeeld het nakoelen van een beamer als deze wordt uitgeschakeld.

EMS Europe (Energy Management Systems Europe)
EMS Europe levert verschillende innovatieve hoogwaardige energiebesparende systemen voor particulieren en bedrijven. Voor bedrijven levert EMS Europe concrete adviezen en producten ter ondersteuning van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. EMS Europe is een onderdeel van Fintegra Group of Companies BV.

EMS Europe heeft exclusiviteit van import en distributie van de ECOMAN product serie. Kijk voor meer informatie op de website van EMS Europe - www.EMSEurope.com

Voor de Media:
Voor meer informatie, beeldmateriaal, folders of een test-set, neem contact op met EMS Europe:e-mail: info@emseurope.com, contactpersoon Robert Housmans t. +31(0)43 365 52 06





http://www.EMSEurope.com