Persberichten Heuvelrug, 11.15 uur

Utrecht, 14-09-2007

Rijden onder invloed

RHENEN Een 24-jarige man uit Rhenen kon in de nacht van donderdag op vrijdag zijn rijbewijs inleveren omdat hij met te veel alcohol op achter het stuur zat.

Om 00.05 uur controleerden agenten de 24-jarige bestuurder op het Frederik van de Paltshof. Een eerste blaastest wees uit dat hij te veel alcohol had gedronken. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar wees ademanalyse uit dat hij 240 ug/l alcohol in zijn lichaam had. Proces-verbaal is opgemaakt. Omdat het niet de eerste keer was dat deze automobilist met te veel alcohol op werd betrapt is zijn rijbewijs ingevorderd.

Conflict met klappen

WIJK BIJ DUURSTEDE In de nacht van donderdag op vrijdag liep een conflict tussen twee mannen uit de hand op de Maleborduurstraat. Er vielen over en weer klappen.

Om 03.35 uur kreeg de politie de melding van het geweld op straat. Ter plaatse bleek dat een 35-jarige man en een 50-jarige man (allebei uit Wijk bij Duurstede) een conflict hadden gehad en dat er klappen waren gevallen. Agenten hebben beide mannen aangehouden voor mishandeling.

Laatst gewijzigd 14-09-2007 11:14 | © Politie Utrecht