E'liantie betaalt collegeld studenten

14/09/2007 13:27



E'liantie



Den Haag - E'liantie IT Professionals zet studenten in om de prestigieuze Computable Award voor beste IT detacheerder van 2007, waar zij onlangs voor zijn genomineerd, ook daadwerkelijk te winnen. De detacheerder van met name hoog opgeleid IT personeel vraagt HBO en WO studenten hun stem uit te brengen op E'liantie en verloot onder alle binnengekomen stemmen 2 keer het collegegeld van 1538 euro en 5 keer een Ipod twv 249,-- euro.

"Als relatief klein bedrijf haalt E'liantie alles uit de kast om het op te nemen tegen de vier andere genomineerde bedrijven. Eerder al kwam E'liantie met BN-er Regilio Tuur die middels een audioboodschap een oproep deed op E'liantie te stemmen.

Jeroen Diederik, directeur van E'liantie heeft zijn marketing afdeling carte blanche gegeven om de Award te winnen. Met deze ludieke actie verdienen we eigenlijk ook de Award voor beste recruiter van 2007 want hierdoor komen we in contact met onze toekomstige medewerkers, aldus het commentaar van Diederik. Onze klanten zullen hier op de lange termijn zeker van mee gaan profiteren. De actie werkt perfect, de contactgegevens van studenten stromen binnen. We zullen de komende jaren contact met deze groep onderhouden en ze in de laatste fase van hun studie uitnodigen om eens te komen praten over de mogelijkheden die E'liantie voor ze heeft na hun studie. De huidige schaarste van HBO en WO afgestudeerden vraagt om dit soort acties, met alleen een personeelsadvertentie in de media kom je er tegenwoordig niet meer.

Over E'liantie:
E'liantie IT Professionals is sinds 1989 actief in Nederland. Het bedrijf opereert zelfstandig en richt zich op personeelsbemiddeling en projecten binnen de ICT sector. Binnen E'liantie bestaan een drietal Business Units: Detachering, Recruitment en Interim projects. Onlangs is E'liantie genomineerd voor de Computable Award 'Beste IT Detacheerder van 2007'. Op de klantenlijst staan onder meer Heineken, Arboned, Arbo Unie, Reebok, ABN, Fortis, Mexx, Telexis, HTM, IBM, Yacht, Safeboot, Amedia en NOB. Op dit moment werken er 55 IT professionals op uiteenlopende projecten bij onze opdrachtgevers.

E'liantie heeft een uniek personeelsprogramma samengesteld waarvan de Vitaliteitsclinics onder leiding van Regilio Tuur het meest opvallend zijn. Naast deze clinics die elk kwartaal worden georganiseerd is E'liantie erg sterk in het creëren van een veilige thuishaven voor haar personeel. Binnen E'liantie staat de medewerker centraal, zonder hun hebben wij immers geen bestaansrecht.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.eliantie.nl