BCS HRM en Salarisadministratie ontvangt bloemen van Belastingdienst

14/09/2007 16:18



BCS HRM en Salarisadministratie B.V.



BCS HRM en Salarisadministratie ontvangt bloemen van de Belastingdienst

Den Dungen, 14 september 2007 - Bij de meeste organisaties in Nederland is inmiddels wel bekend dat de Belastingdienst de loonaangiftes van 2006 niet voldoende heeft kunnen verwerken. Deze problematiek is in de Tweede Kamer uitvoerig aan de orde geweest en de Belastingdienst had geen andere optie dan het opnieuw opvragen van de jaarloongegevens over 2006. De reden hiervoor was dat de koppeling met de polisadministratie van het UWV in veel gevallen niet goed gemaakt kon worden.

In juli 2007 kreeg BCS HRM en Salarisadministratie bv het verzoek van de Belastingdienst om als een van de eersten de gegevens van haar klanten over 2006 opnieuw aan te leveren, zodat de Belastingdienst met deze gegevens kon testen. Eind augustus 2007 heeft BCS HRM en Salarisadministratie bv deze gegevens aangeleverd, ruim vóór de gestelde deadline van september.

De Belastingdienst heeft deze gegevens inmiddels gecontroleerd. De aangeleverde gegevens waren, conform de wensen van de Belastingdienst, goed in te lezen. Dit in tegenstelling tot veel andere aangeleverde jaarloonopgaves. Het was een groot project dat correct binnen de gestelde periode is voltooid. Uit het oogpunt van service heeft BCS HRM en Salarisadministratie bv geen kosten doorberekend aan haar klanten.

Het ontwikkelteam van BCS HRM en Salarisadministratie bv heeft deze extra administratie, zoals gevraagd door de Belastingdienst, uitstekend uitgevoerd. De bloemen ondersteunen de dank voor de bereidheid tot medewerking en de goede samenwerking. Meer informatie is te vinden op de website van BCS HRM en Salarisadministratie bv op www.bcsbv.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.bcsbv.nl