Politie Hollands Midden

Datum: 14 september 2007

Sassenheim Bestuurder van bestelbus rijdt door na ongeval Een bestuurder van een witte bestelbus is vrijdag 14 september na een ongeval doorgereden. Een 37 jarige motorrijder uit Teylingen liep een gebroken sleutelbeen op en werd overgebracht naar het LUMC. Hij reed even na 06.30 uur op de rotonde van de Pallandtlaan en wilde deze voor twee-derde afrijden om de A44 op te rijden in de richting van Den Haag. Vlak voor de eerste afrit van de rotonde reed de ongeveer 50 jarige bestuurder van de witte bestelbus (Mitsubishi, type L300) de rotonde op. Hij verleende geen voorrang aan de motorrijder waardoor deze moest uitwijken om een aanrijding te voorkomen. De motorrijder kwam ten val en zag dat de bestelbus doorreed in de richting van Sassenheim. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900- 8844.

Alphen aan den Rijn Ongeval op de Emmalaan Een 32 jarige bromfietser uit Alphen aan den Rijn is vrijdag 14 september even voor 06.30 uur gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Een 42 jarige automobilist uit Alphen aan den Rijn reed over de Emmalaan in de richting van de Tolstraat. Op deze kruising sloeg hij linksaf de Tolstraat in, maar zag daarbij de bromfietser over het hoofd. Een aanrijding was niet meer te voorkomen. De bromfietser werd voor behandeling aan onder andere een hoofdwond overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Leimuiden Woninginbraak Dorpsstraat bij Opsporing Verzocht Dinsdag 25 september a.s. besteedt de AVRO in haar programma 'Opsporing Verzocht' aandacht aan een inbraak in een woning aan de Dorpsstraat. Op klaarlichte dag, dinsdag 10 juli werd tussen 14.30 uur en 16.30 uur, in de woning ingebroken. Vermoedelijk zijn de dader(s) via een raam aan de achterzijde van de woning binnengedrongen en op zoek gegaan naar waardevolle spullen. Een donkerblauwe trolleykoffer is weggenomen uit de woning, mogelijk zijn met deze koffer de buit vervoerd. De bewoner mist onder ander sieraden, sleutels en contant geld. Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 25 september van 21.05 tot 21.50 uur op Nederland 1. Het programma wordt woensdag 26 september herhaald om 13.20 uur via Nederland 2.

Zevenhoven Motorrijder verongelukt Een 57 jarige motorrijder uit Zevenhoven is vrijdag 14 september verongelukt nadat hij met zijn voertuig op de Jonge Zevenhovenseweg door nog onbekende oorzaak van de weg was geraakt en in het water was terechtgekomen. Een voorbijganger zag omstreeks 14.30 uur de motor met zijspan in het water liggen en belde de hulpdiensten. Omdat er ter plaatse kleding, een tweede helm en schoenen werden aangetroffen werd gedacht aan een tweede betrokkene. Een duikploeg van de brandweer heeft gezocht naar een tweede slachtoffer. De verkeersdienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Het tijdstip waarop het ongeval heeft plaatsgevonden is nog onduidelijk. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900 - 8844.

Gouda Verkeersongeval Vrijdag 14 september omstreeks 11.00 uur vond op de kruising Achterwillenseweg/Goudvlinderstraat een verkeersongeval plaats. Een 57 jarige automobiliste uit Gouda reed over de Goudvlinderstraat in de richting van de Goudse Houtsingel. Op de kruising ontstond een aanrijding met een 17 jarige plaatsgenote die met haar bromfiets van links kwam. De bromfietsster werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

--- einde berichten ---
---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --