Politie Zeeland


---


O-2805-2007 Diefstallen uit auto in Tholen
Op een parkeerplaats aan de Bosstraat in Tholen is de afgelopen nacht ingebroken in auto's.
Tussen 20.15 uur gisteravond en vanmorgen 07.30 uur is in (wat nu bekend is) 5 auto's ingebroken. Uit drie auto's werd de radiocdspeler weggehaald. In alle auto's is schade aangericht doordat de dader(s) ruiten hebben ingeslagen.


O-2806-2007. Auto tegen boom in Goes
Rond 12.30 uur is in de Troelstraweg in Goes een automobilist tegen een boom gebotst.
De 43-jarige bestuurder uit Goes reed een verkeersdrempel op en remde. Hij had zijn voertuig niet geheel onder controle en botste tegen een boom. De man raakte niet gewond.
Zijn auto is aan de voorzijde zwaar beschadigd.

O-2807-2007. Ontploffing in Dreischor
Rond 14.30 uur vond in een woning aan de Schoutwei in Dreischor een ontploffing plaats van een gasfles.
Een 64-jarige man was bezig met soldeerwerkzaamheden in de kruipruimte van zijn woning.
Tijdens het solderen ontdekte de man een gaslekkage bij het aansluitpunt op de gasfles welke vlam vatte.
Op het moment dat de man de kruipruimte verliet explodeerde de gasfles en ontstond er een vuurzee onder de grond. De man bleef, op wat geschroeid haar na, ongedeerd. Bij aankomst van de brandweer was het vuur gedoofd. In de kruipruimte is schade ontstaan aan diverse leidingen, gereedschap en isolatiemateriaal bleek na inspectie van de brandweer.
Het totale schadebedrag is niet bekend.

O-2808-2007. Gevallen door olie op de weg in Rilland
Vrijdag om 13.51 uur zijn op de T-splitsing Anna Mariaweg/Ossenderechtseweg in Rilland twee fietsers gevallen door een glad wegdek.
Een tractor, bestuurd door een 56-jarige man uit de gemeente Woensdrecht, had olie verloren waardoor twee fietsers, 55 en 56 jaar oud, uit de gemeente Reimerswaal en Krabbendijke slipten. De 55-jarige man is per ambulance, met vermoedelijk heupletsel, naar het ziekenhuis gebracht.