Gemeente Rotterdam

Donderdag 13 september stond de Van Nelle Ontwerp Fabriek tijdens E.day helemaal in het teken van de laatste trends op het gebied van digital business en marketing.

Een aantal vooraanstaande sprekers uit de internetwereld, waaronder Glen Drury van Yahoo!, Mark Fletcher van Startupping en Sep Kamvar van iGoogle, gaven hun visie op P2P televisie, search engine marketing en social media.

Ook Rotterdamse bedrijven en onderwijsinstellingen uit de internet- en gaming industrie waren aanwezig bij E.day (o.a. Media aan de Maas, My retail TV, Codeglue, 1uptoys, WAACS, Llink, Container, Mangrove, Gameworld en Coded Illussions). De in totaal bijna 1500 bezoekers waren positief over het evenement en de locatie in de Van Nelle Ontwerp Fabriek.

Het stimuleren van de creatieve economie is een van de speerpunten van het economisch beleid van Rotterdam. Daarom ondersteunt het Ontwikkelingsbedrijf ondernemers uit deze sector en bevorderen we de samenwerking tussen creatieven, bedrijven en kennisinstellingen.

Meer weten over E.day? Ga naar www.emerce.nl

Meer weten over ondernemen in Rotterdam? Neem dan contact op met de Ondernemersbalie OBR, telefoon 010-4027200 of met de afdeling Economie (Hugo van der Leek, Jeannet Leete of Rob van der Knaap), telefoon 010-2052872.

Bron: Ontwikkelingsbedrijf, 14-09-2007