Travel Unie International Nederland N.V.

⬠100 VROEGBOEKKORTING OP HOLLAND INTERNATIONAL SAFARI âBEST OF KENYAâ

Achtdaagse vakantie met vertrek vanuit Mombasa vanaf ⬠927

Rijswijk, vrijdag 14 september 2007 â Wie vóór 1 november 2007 de meest complete safari in Kenia âBest of Kenyaâ van Holland International boekt, krijgt ⬠100 vroegboekkorting. Dit geldt zowel voor een Safari Only als een pakketreis in de vertrekperiode november 2007 tot en met maart 2008. Dat betekent dat deze safari nu al te boeken is vanaf ⬠927. Voor deze actie geldt OP=OP, dus snelheid is geboden!

Safari âBest of Kenyaâ
Het beste van Kenia in één safari! De sfeer van de film âOut of Africaâ komt tot leven tijdens deze avontuurlijke safari langs prachtige wildparken in Kenia. In dit bijzondere Afrikaanse land is een enorme diversiteit aan natuur en wilde dieren te vinden met als hoogtepunten het uitzicht op de Kilimanjaro, Lake Nakuru en natuurlijk het nationale park van de Masai Mara.

Gegarandeerde raamplaatsen tijdens safari
Avontuurlijke vakantiegangers die voor de rondreis âBest of Kenyaâ kiezen, reizen met een Nederlandstalig gezelschap in safaribusje voor maximaal zeven personen. Daarmee is een raamplaats dus gegarandeerd. De overnachtingen zijn op basis van vol pension en inclusief een binnenlandse vlucht van Nairobi naar Mombasa. De vanafprijs voor een pakketprijs; de safari inclusief retourvlucht met Martinair is ⬠1459.

Deze safari kan ook in combinatie met bijvoorbeeld een strandverlenging in Mombasa geboekt worden. Kijk voor alle voorwaarden op TUI Online.