Ingezonden persbericht


Persbericht

Zij aan Zij viert 15e verjaardag

Zij aan Zij bracht deze zomer al een pittig jubileumnummer uit, over enkele dagen verschijnt er een prachtige kleurrijke nieuwsbrief en als afsluiter een spetterend feest op 14 september 2007 in discotheek de Asta te Den Haag met bekende dj's en de verloting van een reis naar Brazilië. Zó viert het grootste blad over de vrouwenliefde haar 15e verjaardag!

Discussie en dates: Het Zij aan Zij forum!

Al vijftien jaar bestaan in een tijd waarin veel nieuwe bladen komen en snel weer gaan is een knappe prestatie. Bij de oprichting werd er door menig deskundige gedacht dat er geen markt zou zijn voor de vrouwelijke tegenhanger van de Gay Krant. Maar het tegendeel is bewezen: elke uitgave wordt door 30.000 lezeressen verslonden, de website wordt uitstekend bezocht en het forum is dé ontmoetingsplaats geworden voor vrouwen. Die enorme groei is geen wonder, er zijn immers steeds meer (bekende) vrouwen die uitkomen voor hun biseksuele of lesbische voorkeur, er verschijnen regelmatig interviews met hen in Zij aan Zij en daarmee trekken zij ook weer andere vrouwen over de streep.

In de bijlagen leest u meer over de party (ladies only) op 14 september. En op onze website (www.zijaanzij.nl) leest u meer over ons magazine. Onze nieuwsbrief verschijnt over enige dagen.

Meer informatie bij Ria van Oosten, telefoon 070 3599191 of 06 52135832

Zij aan Zij, hét tijdschrift over de damesliefde, Postbus 18642, 2502 EP DEN HAAG

--------------------------------------

Ingekort artikel over het feest:

Zij aan Zij's birthday party - The Lipstick Lounge - ladies only

Verleidelijk, zwoel, veelzijdig. Dat is de Lipstick Lounge op vrijdag de 14e september in de Haagse discotheek Asta, Zij aan Zij viert er haar 15e birthday party. Rook een sigaar en nip wat rum in de ooit verboden Buena Vista Ladies Club, geniet van shows, DJ's, gifts en gadgets. Dans, voel je sensueel en begeerlijk. En .... misschien win jij die reis naar Brazilië?

Buena Vista Ladies Club (foyer)

Hasta la vista! Welkom in de Buena Vista Ladies Club: de ooit verboden ondergrondse vouwenclub uit Havana. Hier laat je je meeslepen in de authentieke sfeer met sensuele danseressen, Cubaanse sigaren en een tongstrelende mojito of een ijskoude Cuba Libre. Rum Rum Yum Yum! Luister naar de perfecte mix van Cubaanse jazz, soul en Latin grooves, gedraaid door onze DJ's Carla da Costa en Martine Ferrer. En laat je fotograferen in sepia!

The Lipstick Lounge (grote zaal)

Put on your red lipstick! Want in deze wit-rode zaal gebeurt het. De avond start om 22 uur met het spetterende concert van de zes exotische dames van salsaband Sonando, waarna DJ Nancy je meeneemt op een trip van bekende dancemuziek en jouw favoriete Top 40 hits. Van Nancy neemt Carla de Costa om 0:30 uur het stokje over. De uit Portugal afkomstige DJ laat je swingen op latin dance, club house en Brazilian rythms in een passioneel samenspel met percussioniste Brintaxx.

Win een reis naar Brazilie

De reis gaat naar een Braziliaanse poussada, een heerlijk oord met alleen maar prachtige exotische vrouwen. Om 1:30 uur houd je je adem in: win jij de reis van reisbureau Travel Woman naar een luxe vrouwenoord in Brazilië? Noteer bij de ingang van het feest je gegevens en wie weet word jij naar voren geroepen! Op de eerste tonen van de bekende DJ Natarcia zal onze gelukkige winnares het podium verlaten.

DJ Natarcia

De in Suriname geboren DJ is al ruim zestien jaar populair in binnen- én buitenland. Ze is bekend van de legendarische clubs RoXY, de Richter, de Havana in Amsterdam maar ook tegenwoordig van Las Palmas en de Gay Palace in Rotterdam. Ze staat bekend om haar sterke mix van grooves, of het nou vocal, latin, club of techno is, ze houdt de massa altijd op de dansvloer staat bekend om haar vocal, latin, club en techno grooves.

VJ Chaos weet jouw gevoel te raken én uit te beelden met haar visuele fantasiewerelden op groot scherm (de Asta was ooit een bioscoop!). Ondertussen zwepen de dancers Astrid en Renske in hun fantastische kostuums de boel op. En dan begeleidt DJ Blossom een zeer prikkelende modeshow van Desires (vrouwvriendelijke erotiek shop) met haar uitgebalanceerde mix van de heetste houseclassics met de hedendaagse sexy housetunes. Dance the night away...!

Sonando (salsa band)

Een pittige formatie van zes talentvolle musici die strakke Latijns Amerikaanse dansmuziek brengt. De exotische dames komen uit Cuba, Venezuela, Duitsland en Suriname. Met Anabell Febles op timbales, Lisi Torres doet de zang, Claudia Cassier op piano, Adinda Meertings op bas, Celina Schrotz op de conga en Elena Gonzales op fluit.

Tickets

Voorverkoop via PayLogic prijs ¤12,50 (zie www.zijaanzij.nl klik op voorverkoop om kaarten te bestellen. Reserveringskosten 0,75 per transactie), Kaarten aan de deur kosten ¤15. Wees er snel bij, het loopt storm. Kassa open vanaf 21.00 uur

Locatie:

Asta, Spui 27, 2511 BL Den Haag.

Meer info: bel Ria van Oosten, 070 3599191 (of 06 52135832) of mail naar uitgeverij@zijaanzij.nl