Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 12 september 2007

Gratis live webcast Paul Weller concert
Kijk het unieke Paradiso concert op Fabchannel.com

Vrijdag 14 september komt de Britste songwriter Paul Weller naar Paradiso voor een speciaal en intiem concert. Hij zal worden bijgestaan door Ocean Colour Scene gitarist Steve Cradock. Het gehele concert wordt live uitgezonden op het internet, in beeld en geluid, op www.fabchannel.com.

Paul Weller, geboren als John William Weller in 1958, is één van de meest invloedrijke figuren in de Britse popmuziek. De wereld leerde Weller kennen als frontman van The Jam ('75 - '82), de meest populaire band van het punk tijdperk. Op zoek naar nieuwe muzikale uitdagingen stopte hij met The Jam en vormde in 1983 popgroep The Style Council ('83 - '90). Uiteindelijk ging Weller in de jaren '90 solo verder als The Paul Weller Movement en later als Paul Weller.

De uitzending begint om 20:30 uur. Achteraf wordt de opname toegevoegd aan het online archief van Fabchannel en is daar terug te zien. Zowel live als on demand is het concert van Paul Weller gratis te bekijken.

Fabchannel zendt wekelijks concerten en lezingen in Paradiso en Melkweg uit op het internet. Naast live webcasts biedt Fabchannel een online archief aan waar muziekliefhebbers de keuze hebben uit ruim 800 volledige concerten. In dit archief staan concerten van artiesten als Stereophonics, Frank Black, Andrew Bird, John Cale en Bloc Party.

http://www.fabchannel.com/paul_weller

komende webcasts:

14-09-2007 Paul Weller
19-09-2007 Xavier Rudd
16-10-2007 Kula Shaker


---