Time : 10:37:52
Date : 14 September 2007
Sender Name: SEGA

PRESSRELEASE

Amsterdam, september 2007

Hitserie 'Fifi en haar Bloemvriendjes' na succesvol eerste seizoen nu 2x per dag op Nickelodeon

De herfst komt er aan, maar Fifi bloeit als nooit te voren!

Omdat de populariteit van 'Fifi en haar Bloemenvriendjes' het afgelopen tv-seizoen erg hard is gegroeid, is de succesvolle animatieserie vanaf 1 september twee keer per dag op tv. Vanaf 1 september kunnen kleuters van maandag t/m vrijdag om 6.35 uur én om 9.05 uur de avonturen van 'Fifi en haar Bloemenvriendjes' op Nickelodeon volgen.

Naast de nieuwe reguliere uitzendtijden van Fifi, staat er van 1 t/m 5 oktober 2007 een speciale Fifi Marathon op het programma. Zo wordt 'Fifi en haar Bloemenvriendjes' van 1 t/m 4 oktober 3x per dag uitgezonden: 6.35 uur en een dubbele aflevering om 9.05 uur. Op vrijdag 5 oktober is het helemaal Fifi-feest want dan wordt Fifi non-stop uitgezonden van 8.40 tot 11.35 uur. Gedurende de Fifi-week zijn er geweldige prijzen te winnen via www.nickelodeon.nl.

Van de bedenker van Bob de Bouwer
'Fifi en haar Bloemenvriendjes' is gemaakt door Keith Chapman, de bedenker van Bob de Bouwer, en internationaal een groot succes. 'Fifi en haar bloemenvriendjes' is speciaal gemaakt voor meisjes. Fifi is het centrale karakter in de serie. Ze is een lief, klein vergeet-me-nietje en woont met haar bloemenvriendjes in een magische tuinwereld, waar ze elke dag van alles beleeft en daarmee kleuters spelenderwijs leert hoe belangrijk het is om goed voor de natuur te zorgen.

De wereld van Fifi
Ook online kunnen kinderen hun hart ophalen. Op www.fifibloem.nl staan vrolijke kleurplaten en kleurrijke spelletjes, die speciaal zijn ontwikkeld voor jonge kinderen. Met meer dan 10 miljoen verkochte producten wereldwijd en aanwezigheid in meer dan 150 landen is Fifi een internationale superster geworden.

Fifi en de feestdagen
Met Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht is weer een geweldige reeks aan Fifi-producten beschikbaar; variërend van poppen en speelgoed van Goliath Games, boekjes van Hemma Edtions, tassen en schoolspullen van Vadobag, DVD's van Bridge Entertainment, kleding van de Cookie Company, dekbedden en badlakens van Belltex, tot aan Speelhuis magazines met hun eigen aparte Fifi pagina's. In de bijlage vindt u meer productinformatie van de verschillende aanbieders. Indien u meer
informatie wilt over de producten of een "recensie-exemplaar" wilt ontvangen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met JuniorSenior, via onderstaande contactgegevens. Ook staan wij enthousiast tegenover prijsvragen en weggeefacties.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -