Ingezonden persbericht


Persbericht:

Erotische vervanger voor hyves nu al beschikbaar!
Daar waar Hyves geen erotiek duldt op zijn site, nodigt Snoopers.TV de mensen juist van harte uit zich op dat gebied volledig uit te leven. Het is hoog tijd dat mensen zich kunnen verenigen in een volwaardige community waar sex géén taboe is. Snoopers.TV biedt daartoe de perfecte omgeving. Snoopers.TV biedt amateurs en professionals tevens de gelegenheid binnen 5 minuten geld te verdienen met eigen films, chat, telefoon- en smsdiensten. Doel is alle Hollandse liefhebbers en amateurs zowel als de

(-semi) professionals virtueel onderdak te bieden.

Community Productions BV introduceert, in samenwerking met Midhold BV en Kim Holland Productions BV, het geavanceerde Web 2.0 project

`Snoopers.TV`,

een community website die oppakt wat collega sites zoals Hyves bewust laten liggen.

Snoopers.TV richt zich namelijk op de liefhebbers van erotiek. Het heeft alle functies die men van een community mag verwachten. Denk aan een mix van youtube, hyves en myspace, maar dan juist gericht op erotiek.

Erotiek in web 2.0 stijl, waar de oude sites slechts bieden wat de pot schaft, bepaal je hier zelf met wie je in contact wil staan en welke content voor jou interessant is.

Snoopers.TV heeft aan de bekende functies echter een unieke functie toegevoegd:

Elke amateur of professional op erotisch gebied kan binnen 5 minuten een profiel aanmaken waarmee direct geld kan worden verdiend.

Eindelijk krijgt ook de amateur en de semiprofessional een plek waar ze direct in contact kunnen komen met een grote groep geïnteresseerden. Dus heb je altijd al een pornoster willen zijn, maar geen zin om te werken voor anderen? Op snoopers kun je dan direct helemaal zelfstandig aan de slag en je laten zien aan het publiek.

Snoopers.TV brengt alle sexliefhebbers, van amateurs tot (semi-)professionals, in één spannende community samen. Aanmelden is gratis.

Informatie Pers: Robin Slakhorst, robin@snoopers.tv Telefoon: 0616151040

Snoopers.TV
Adres:
Parkstraat 22, Den Haag


---- --