Ingezonden persbericht


Qurius levert Milieu ERP-oplossing aan Recycling Service

Recyclingspecialist in de autobranche wil meer grip op integrale klantbenadering en contractaanpak

14 september 2007 - Qurius gaat de integrale automatisering verzorgen voor Recycling Service, een nieuwe dienst voor de inzameling en beheer van afval uit de autobranche. De oplossing op basis van de ERP software Microsoft Dynamics NAV, aangevuld met Qurius' branche-oplossing Q-WMR (Qurius Waste Management en Recycling) wordt ingezet voor orderintake, klantbeheer, contractbeheer en aansturing van vervoersbedrijven.

Recycling Service (RS) is een zusterorganisatie van Auto Recycling Nederland (ARN) en is gericht op het beheren van alle mogelijke afval uit de autobranche. "Het standaard geïntegreerde branchesysteem van Qurius past goed bij onze specifieke bedrijfssituatie", zegt Roelof Reinsma, productmanager van Recycling Service. "Qurius heeft veel kennis van onze branche en heeft ons goed geadviseerd over de automatisering van onze bedrijfsprocessen."

Recycling Service B.V.

Recycling Service biedt diensten aan in afvalbeheer; o.a. op het gebied van inzamelen en verwerken van afval afkomstig uit de autobranche. RS heeft daarbij de beschikking over de expertise en het netwerk van ARN. ARN - opgericht door de autobranche (RAI, BOVAG, FOCWA en STIBA) - heeft zich gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van afval afkomstig van autowrakken. RS gaat verder en richt zich op al het andere afval afkomstig uit de autobranche. Meer informatie via www.recyclingservice.nl.

Qurius N.V.

Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en van IT-infrastructuren. Qurius telt ruim 900 medewerkers en bedient ruim 2.300 klanten vanuit de vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland (hoofdkantoor), Noorwegen, Oostenrijk, Spanje en Zweden. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en fuseerde op 18 december jl. met Watermark tot Europa's grootste Microsoft Dynamics-partner. Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.nl.

Contact

Qurius, Hans Broer: telefoon 0318544900 of h.broer@qurius.com

Pride PR, Jan Faber: telefoon 0715680028 of jan@pridepr.nl