Ingezonden persbericht


16-3-2007

Extra optreden The Police in ArenA

Vanwege de overweldigende belangstelling heeft The Police besloten een extra optreden te geven op vrijdag 14 september in Amsterdam.

Aanstekelijke pop/reggae hits als Roxanne, Every Breath You Take en Every Little She Does Is Magic zijn in het collectieve geheugen gegrifd van hele generaties opgegroeid eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Ter ere van hun dertig jarig jubileum zetten Sting (onlangs in Amsterdam te zien met werk van John Dowland), Stewart Copeland (schitterde recentelijk als jurylid in het BBC-programma Just the Two of Us) en Andy Summer (bracht onder de titel One Train Later zijn memoires vorig jaar uit) nog één keer de schouders eronder voor een onvergetelijke reünietournee. Geloof deze keer de geruchten: The Police is weer bij elkaar!

Een deel van de opbrengst van deze tournee komt ten goede aan WaterAid, een internationaal NGO, opgericht om armoede te bestrijden door te toegang tot veilig water te bevorderen.

Let op: maximaal zes kaarten per persoon per transactie.

Donderdag 13 september 2007 - UITVERKOCHT
Vrijdag 14 september 2007 - EXTRA CONCERT
Amsterdam ArenA - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 89,-/E 85,-/E 79,-/E 69,-/E 59,-/E 49,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 19.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 17 maart om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.

Leden van de officiële fanclub van The Police hebben een streepje voor: premium leden hebben op ThePoliceTour.com exclusief toegang tot nieuws, foto's, video's en pre-sales. Klik hier voor meer info.

===============================================
Please do not remove the following line:
MessageCode=76KD0SRP023
===============================================