Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Onderwerp: Mezz concerts & dance en MaVer Holding B.V. , "Park De Bavelse Berg" spreken de intentie tot samenwerking uit.

Vrijdag 14 september 2007 - Breda - Mezz concerts & dance gaat ondersteuning verlenen aan MaVer Holding B.V., betreffende het evenementencomplex van "Park De Bavelse Berg".

Door onvoldoende capaciteit van de Mezz zaal zijn er grote bands en DJ's die niet in Breda kunnen optreden of die Breda gewoon overslaan in hun tourprogramma. Dit is de ervaring van Mezz van de afgelopen jaren. Deze capaciteit kan wel op het evenementencomplex van "Park De Bavelse Berg" aangeboden worden. Mezz concerts & dance en MaVer Holding B.V. gaan op dit gebied elkaar ondersteunen in o.a. de programmering van events die in het verlengde liggen van de doel- en taakstelling van Mezz concerts & dance.

Daarom hebben Mezz concerts & dance en MaVer Holding, exploitant evenementencomplex Park De Bavelse Berg gistermiddag een intentieverklaring getekend. Samen wordt er gekeken naar de mogelijkheid van het ondersteunen van zowel Mezz concerts & dance als het toekomstige evenementencomplex. Wanneer beide krachten gebundeld kunnen worden, komt Breda ook voor bands en DJ's, waarvoor een grotere capaciteit nodig is, op de kaart te staan.

EINDE PERSBERICHT