Gemeente Winterswijk


31-08-2007

Straatsportevenement CU! Around in Winterswijk

Winterswijk - Breedtesport Winterswijk en de Gelderse Sport Federatie organiseren op vrijdag 14 september het straatsportevenement CU! Around (spreek uit: see you around). Vanaf 18.00 uur worden jongeren van 13 tot en met 20 jaar uitgedaagd om mee te doen aan streetsoccer, unihockey of basketball.

CU! Around biedt een uitgelezen kans om kennis te maken met verschillende sporten en verenigingen. Jongeren die meedoen aan CU! Around kunnen ook nog eens leuke prijzen winnen! Deelname is gratis. Aanmelden kan via de website www.cu-around.nl. Op deze site staat ook meer informatie over het evenement. Ook kan contact worden opgenomen met sportconsulente Suzan Temmink, telefoonnummer: 0543-545570.

Sportaanbieders bieden hulp
Lokale sportaanbieders worden zoveel mogelijk betrokken bij het evenement. Zij zetten onder andere scheidsrechters in bij streetsoccer, unihockey en basketball en helpen bij de opbouw van het evenement. Daarnaast is Panna Events aanwezig met een panna arena en een opzwepende DJ die voor een lekker zomers sfeertje zorgt! Sportverenigingen uit Winterswijk en omgeving hebben die dag ook de mogelijkheid een demonstratie of workshop te geven. Belangstellenden kunnen zich hiervoor melden bij Suzan Temmink.