Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Persbericht 09-09-07

VRIJDAG: NORMAAL IN DEN VELDE

Hardenberg-, Vrijdag 14 september aanstaande staat de boerenbuurtschap Den Velde in de gemeente Hardenberg weer helemaal in het teken van het jaarlijks optreden van de enige boerenrockgroep die Nederland rijk is: Normaal. In kringen rond Normaal wordt gesproken over hét Normaalconcert van NO Nederland. Boerenrock tussen de boeren in een feesttent in de boerenbuurtschap Den Velde.

Normaal komt in de volledige bezetting, dus met Ben Jolink, Willem Terhorst, Ferdi Jolij, Fokke de Jong, Roel Spanjers, Jan de Ligt en Jan Willem Tolkamp voor het jaarlijkse feestje in de mega-tent in Den Velde. Altijd top. De feesttent gaat open om 20.00 uur, aanvang 21.00 uur. Voorverkoop via www.poppodium.nl en bij de Blauwe Shop in het centrum van Hardenberg.

In het voorprogramma komt bluesgitarist/zanger Ralph de Jong. Harry 'Cuby' Muskee hoorde Ralph het eerst in een Drents cafe en was helemaal verkocht. Na bijna twee jaar sinds het beslissend moment om helemaal voor de blues te gaan, kan Ralph zich scharen tussen blueshelden als zijn ontdekker Harry Muskee, Kaz Lux en Michael de Jong. Niet alleen heeft hij inmiddels het podium gedeeld met deze bluesmannen, zij zijn uitgesproken onder de indruk van zijn podiumpresentatie, bluesinterpretatie en krachtig stemgeluid.

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht