MOJO: Extra show Delirium van Cirque du Soleil


06.06.2007 / 16:35 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Mojo concerts

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 6 juni 2007

Extra show Delirium van Cirque du Soleil

Wegens groot succes is vandaag een extra show toegevoegd aan de drie DELIRIUM shows van Cirque du Soleil in Ahoy Rotterdam. Naast de avondshows op 13, 14 en 15 september vindt op zaterdag 15 september om 14.00 uur een matineevoorstelling plaats in Ahoy. De kaartverkoop voor deze show begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Op 13, 14 en 15 september gaat Nederland voor het eerst kennis maken met DELIRIUM, de show die in de Verenigde Staten meer dan één miljoen bezoekers heeft getrokken. Deze nieuwe productie van Cirque du Soleil is de allereerste show die speciaal gemaakt is voor arena's. De show op donderdag 13 september in Ahoy is tevens de Europese première van DELIRIUM.

DELIRIUM is een live multimedia experience met opzwepende muziek, adembenemende acrobatiek & dans, en oogverblindende visuele effecten. Opgezweept door de energieke ritmes van Cirque du Soleil neemt DELIRIUM het publiek mee in 'An uproar of sight & sound'. Op een projectiescherm van meer dan 150 vierkante meter wordt een overweldigende multimedia show gehouden waarin de interactie met het publiek belangrijk is. Voor het scherm bevinden zich de musici, band en niet te vergeten de typische Cirque du Soleil acrobaten, dansers en hoofdrolspelers.

Voor het eerst is bij de instrumentale muziekstukken van Cirque du Soleil tekst geschreven en is gebruik gemaakt van bestaande talen als Engels, Spaans en Frans, in plaats van bedachte talen. DELIRIUM is bedacht en geproduceerd door Michel Lemieux en Victor Pilon.


- 'Multimedia extravaganza of music, dance and theater' -- Art Voice, Buffalo
- '....enveloping, hallucinatory splendour' - New York Times
- 'Dazzling synthesis of music, acrobatics and multimedia' -- The Spectrum

Cirque du Soleil - DELIRIUM
Donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 september 2007
Ahoy - Rotterdam
Entree: EUR 69, EUR 71 en EUR 73 euro (exclusief servicekosten) Aanvang: matineevoorstelling (alleen 15 september!) 14.00 uur, avondvoorstelling 20.00 uur

Kaartverkoop door TICKET SERVICE via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, AUB Ticketshop, VVV's, GWK's, 0900-300.1250 (0,45 euro pm), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa Ahoy Rotterdam. Website: www.cirquedusoleil.com.

Noot aan de redactie (