Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Oefenmarathon in Vaassen op 15 en 16 september

05/07/2007

Vaassen, 5 juli 2007
Menvereniging het Cannenburgher Gerij organiseert op 15 september en 16 september een oefenmarathon in Vaassen.

Zaterdag 15 september staan de Shetland-aanspanningen centraal. De deelnemers beginnen met een vaardigheidsparcours, waarna er punten bij elkaar kunnen worden verreden in de speel uw spel wedstrijd. Na een pauze wordt er gestart in een korte marathon. Het A-en D-traject loopt door de mooie bosrijke omgeving van Vaassen en Emst. Het E-traject, met daarin vijf hindernissen waaronder een waterbak, wordt verreden op en rond het hoofdterrein, zodat het publiek elke aanspanning moeiteloos kan volgen in alle hindernissen. De zaterdag wordt afgesloten met een ringsteek wedstrijd.

Zondag 16 september wordt er een wedstrijd georganiseerd voor zowel paarden als pony's, enkel,-twee-en vierspannen en tandems. Ook hier wordt eerst een vaardigheid verreden gevolgd door een speel uw spel parcours. Daarna vertrekken de aanspanningen voor de marathon. In het E-traject traject zijn zes hindernissen opgenomen, de lengte van het E-traject is ongeveer 6 kilometer.

Voor deelnemers die beide dagen mee willen rijden is er een beperkt aantal stallen in de omgeving beschikbaar. Voor overnachtingen met de paard(en) en pony(s) aan of op de wagen is voldoende ruimte.

Inschrijfgeld voor de zaterdag EUR 12,50
Inschrijfgeld voor zondag is EUR 17,50

Aanvragen inschrijfformulier bij:
Herman Verbeek 06 - 21598479
E-mail herman.verbeek@tele2.nl

herman.verbeek@tele2.nl