Digitale Gemeente Houten

SwingParty wordt Back2Disco

dinsdag 11 september 2007 - Bron: Cor Groenen (RCHC)

Al twee jaar lang organiseert Rotaryclub Houten Castellum samen met jongerencentrum Chipolata elke 3e zaterdag van de maand een dansfeest voor 30+.

De nieuwe naam 'Back2Disco' moet onze doelgroep nog meer aanspreken. De gemiddelde leeftijd van de bezoekers ligt rond de 40 jaar. Veel mensen kennen elkaar nog van het oude uitgaansleven in Houten en omgeving. Goed voor een geweldige sfeer.

Ook nieuwe bewoners van Houten worden van harte uitgenodigd om eens lekker te komen dansen. Chipolata, gelegen achter de brandweerkazerne, is per fiets goed te bereiken.

Alle leden van de Rotaryclub werken die avond geheel belangeloos en de opbrengsten van de avonden worden weer besteed aan jeugdprojecten in de gemeente Houten. En zo is het cirkeltje weer rond.

De eerstvolgende Back2Disco is al aanstaande zaterdag 15 september. Kaarten in de voorverkoop kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar bij Ed Baak op het oude Dorp en bij Thuiskantoor Hoenson, Spoorhaag 107 (het Rond). Op de avond zelf is de toegang 7,50 euro.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).