Patronaat Tilburg viert Grand Opening met nieuwe clubconcept 'Posh!'

12/09/2007 14:53



Het Patronaat, Tilburg



Het gonst al even in Tilburg en omstreken. Tijdens Tilburg kermis werd een aantal avonden een preview geboden van wat het Brabantse uitgaansleven te wachten staat. Nu is de vernieuwde horecagelegenheid het Patronaat klaar voor de Grand Opening; het clubgedeelte van het Patronaat opent zaterdag 15 september definitief haar deuren. Deze avond wordt tevens de nieuwe clubavond Posh! gelanceerd, een feest voor oudere jongeren (21+) waarmee de eerste etage van het Patronaat vanaf 15 september iedere zaterdagavond van 22.00 tot 04.00 uur gevuld gaat zijn.

Posh!
Posh! is een eersterangs avondje uit met allure, gevestigd in het Patronaat, dat zich richt op de volwassen stapper (21+). De indrukwekkende en onlangs verbouwde uitgaansgelegenheid straalt klasse en warmte uit, wat perfect past bij een chic concept als Posh! Goede service en goede muziek staan centraal. Niet pas na middernacht op pad gaan, maar de avond lekker vroeg beginnen is het idee. Gezelligheid en dansbare dance wordt vanaf 22.00 uur gebracht door DJ William Shagspeare. Later op de avond gaat het iets meer de diepte en kan er serieus gedanst worden op de groovy house van DJ Bjorn Wolf.

Een lekker stukje muziek, stijlvol entertainment, special acts, gastvrijheid en een hoog serviceniveau is wat wekelijks verwacht mag worden van deze nieuwe zaterdagavond. Entertainment Matters is het bureau dat met haar danseressen, figuranten en hostessen wekelijks chique, theatrale glamour shows verzorgt. Acts vol interactie met het publiek zorgen voor de optimale Posh! beleving. Entertainment vormt consequent een belangrijk onderdeel van deze nieuwe zaterdagavond. Het toegangsbeleid 21 jaar of ouder gaat alle zaterdagen strikt gehanteerd worden.

Grand Opening
Op Roze Maandag (23 juli) tijdens de Tilburgse kermis was het Patronaat maximaal gevuld met nieuwsgierige bezoekers die alvast de sfeer kwamen proeven. Het was een sensationele avond. Kinderziektes van het eerste uur zijn inmiddels verholpen; een goed functionerend airco systeem en garderobe ontbreken niet meer. Naast geroutineerd barpersoneel lopen er obers rond om bestelling op te nemen en uit te serveren. Exclusief voor genodigden zijn er zaterdag 15 september van 21.00 tot 22.00 uur hapjes & drankjes van het huis. Van 22.00 tot 04.00 uur is iedereen welkom kennis te maken met Posh! in het Patronaat. Gratis toegang tot 23.30 uur, daarna bedraagt de entree 10 euro.

Het Patronaat
Het monumentale pand met glas-in-lood, balkenplafond en bijzondere DJ booth maken de club tot een fenomenale locatie in het centrum van Tilburg. Het vroegere kerkgebouw stamt uit 1936. In 2005 is het Patronaat als horecagelegenheid al even open geweest. Met frisse moed zijn nieuwe eigenaren een aantal maanden gelden aan het avontuur begonnen. Een metamorfose vond sindsdien plaats. Verbouwingen, een volledige herindeling en een uitmuntend geluidsysteem hebben het Patronaat tot een volwaardige club getransformeerd.

De in Amsterdam gevestigde party organisator en artiestenmanager Dick Leijen (1Management, Sneakerz etc.) bedenkt en verzorgt al jaren concepten die werken. Om bij te dragen aan de landelijke uitstraling en om invulling te geven aan de zaterdagavond is hij door het Patronaat aangetrokken als algemeen consultant. Posh! is het nieuwste clubconcept uit zijn koker. Leijen over het Patronaat: "Als ex-Tilburger ken ik het pand al een hele tijd. Zeker na de verbouwing ben ik super enthousiast over de look & feel van de horecagelegenheid, ik heb zelden zo'n mooie locatie gezien. Het clubgedeelte op de eerste etage biedt capaciteit voor ruim 800 bezoekers. Perfect om een intieme sfeer te creëren. Doel is minder massa, meer klasse en een volwassen publiek aan te spreken. Posh! is een feest waar ik zelf graag naar toe zou gaan!".

De club dient niet alleen als thuisbasis voor het zaterdagavondconcept Posh! maar is tevens beschikbaar voor (bedrijfs)feesten. Op de begane grond van het Patronaat kan op tapas-achtige wijze gedineerd worden, in het innovatieve restaurant met Franse keuken. Een hapje aan de sushibar is ook mogelijk. Het restaurant beschikt over 120 zitplaatsen en alle gerechten kosten 10 euro, geserveerd met Brabantse gezelligheid.

Voor de leeftijdscategorie 21+ is er regionaal op uitgaansgebeid weinig te doen op structurele basis. Het Patronaat kan een regiofunctie vervullen en hoopt niet alleen bezoekers uit Tilburg maar ook uit Den Bosch, Eindhoven en Breda te verwelkomen. Met de Tivoli parkeergarage aan de overkant van het Patronaat, wordt het bezoekers uit heel Nederland gemakkelijk gemaakt een kijkje te komen nemen. Voor meer informatie zie: www.hetpatronaat.com, http://hetpatronaat.hyves.nl en www.clubposh.nl, http://clubposh.hyves.nl.

Voor in de agenda:
Wat: Posh! Grand Opening @ Patronaat
Wanneer: zaterdag 15 september 2007, van 22.00 tot 04.00 uur Locatie: Patronaat, Veemarktstraat 33 Tilburg
Line-up: William Shagspeare en Bjorn Wolf (special acts by Entertainment Matters) Entree: 10 euro (alleen deurverkoop), gratis entree tot 23.30 uur Meer info: www.hetpatronaat.com





http://www.hetpatronaat.com


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (