BNN


Hilversum, 13 september 2007

Finalisten zoËyzo playboy-actie op strand van bloemendaal

Afgelopen week zijn in het BNN-programma de Coen en Sander Show op 3FM de tien finalisten bekend gemaakt van de ZoëyZo Playboy-actie. De tien finalisten worden zaterdag 15 september door een professionele fotograaf op de foto gezet, tijdens een 'proefshoot' op het strand van Bloemendaal. Dit gebeurt allemaal van 12.00 tot 15.00 uur tijdens het radioprogramma ZoëyZo met Eddy Zoëy, die voor deze gelegenheid uitzendt vanaf strandtent BLM9 in Bloemendaal.

Zaterdag rond 14.45 uur staan alle foto's van Amber Heijne, Shushila Jialal, Suzanne Focke, Mai - Lan, Brenda de Roode, Charissa van Straalen, Renske Engelen, Djamilia Melcherts en de twee andere finalisten op de site (zoeyzo.nl) en kunnen de luisteraars hun stem uitbrengen. Na een stemronde van 24 uur wordt op zondag 16 september in de 3FM studio, in het bijzijn van de tien dames, de winnares bekend gemaakt. De winnares is uiteraard binnenkort in het mannenblad te bewonderen.

Mannelijke én vrouwelijke luisteraars die graag op zaterdag 15 september bij de fotoshoots van de tien finalisten aanwezig willen zijn, zijn welkom vanaf 11.30 uur bij strandtent BLM9 in Bloemendaal.

Op zaterdag 25 augustus spraken Eddy Zoëy en zijn secretaresse Tessel live tijdens de uitzending met Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk af dat zij voor het eerst op de radio een fotoshoot mogen weggeven. Vrouwelijke luisteraars van ZoëyZo konden zich tot 9 september voor deze actie opgeven.

ZoëyZo is elke zaterdag en zondag te beluisteren van 12.00 tot 15.00 uur bij BNN op 3FM.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl