Gemeente Den Haag

De gemeente wil bewoners en belanghebbenden langer de mogelijkheid geven om te reageren op de plannen voor Scheveningen haven. De reactieperiode is daarom verlengd van 15 september tot 10 oktober. Naast het verlengen van de reactieperiode is er meer tijd nodig voor de voorbereiding van de drie plannen voor Scheveningen die tegelijk in de raadscommissie behandeld worden. Het gaat om de visie voor Scheveningen haven, het Voorlopig Ontwerp voor de boulevard en de uitgangspuntennota voor het Masterplan Scheveningen-kust. De behandeling van de plannen in de raadscommissie Stedelijke Ontwikkeling en Ruimtelijke Ordening (SRO) is verschoven van 31 oktober naar 28 november.

Hoe reageren?
De expositie over de visie voor Scheveningen haven in het bezoekerscentrum Stedelijke Ontwikkeling in het atrium van het stadhuis is eveneens verlengd tot 10 oktober. Hier kunt u via een reactieformulier reageren op de visie voor Scheveningen haven. Reageren kan ook via www.denhaag.nl/scheveningenhaven , via email: scheveningenhaven@dso.denhaag.nl
en op het stadsdeelkantoor Scheveningen.

Babbelbox
Reageren kan ook nog via de babbelbox (à la Man Bijt Hond). Deze komt donderdag 27 sept. op bezoek in het atrium van het stadhuis en zaterdag 29 sept. in de Palace-promenade in Scheveningen. Tussen 16.00 tot 20.00 uur kan iedereen via een originele videoboodschap zijn mening over de plannen geven.
Verder vindt er 3 oktober nog een bijeenkomst plaats met het Schevenings Platform Inspraak Ontwikkelingen Norfolkterrein en Noordelijk Havenhoofdterrein (SPIONN).