Gemeente Lingewaard


15 september is het Burendag. Doet u mee?

Op 15 september wordt voor de tweede keer een landelijke Burendag georganiseerd. Vorig jaar was het één groot feest en Burendag 2007 belooft een nog groter succes te worden. Burendag is in het leven geroepen omdat uit onderzoek blijkt dat een overgrote meerderheid van de Nederlanders (77%) graag meer contact zou willen met de buren, maar er door de dagelijkse drukte niet aan toe komt. Burendag is dus een mooie gelegenheid om eens (bij) te praten met uw buren.

Doet u mee?
Om ook in uw straat een spetterend feest te laten losbarsten, kunt u zelf een kijkje nemen op www.deburendag.nl Hier vindt u verdere informatie, een op maat te maken straatlied, u kunt aangeven wat u zult verzorgen die dag en u vindt er nog veel meer ideeën en suggesties.

Komt Burgemeester De Vries bij u op de koffie?
Wellicht hebt u het al gelezen op zijn eigen website: burgemeester Harry de Vries juicht het initiatief van Burendag van harte toe. Daarom komt hij graag bij u op de koffie tijdens Burendag. Lijkt het u leuk om met hem koffie te drinken? Meld u (en uw buurt) dan nu aan bij mevrouw Schaars via m.schaars@lingewaard.nl. Bellen kan ook: 026-3260128. Het is wel een voorwaarde dat er een flink aantal buurtgenoten deelneemt aan de Burendag in uw straat / wijk.