TROS

Hilversum, 14-09-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zaterdag 15 september
Z@PP - 08.45 uur en 17.15 uur

VOORMALIG PSV-VOETBALLER PHILLIP COCU EN
TOP-HOCKEYSTER SYLVIA KARRES IN Z@PPSPORT!

Ron Boszhard is vandaag te gast bij Korfbalvereniging DSO uit Alkmaar. Verder in deze uitzending:

HELLUP!
De 10-jarige Olivier is een groot fan van PSV en Phillip Cocu. Hij droomt ervan om later ook bij de Eindhovense club te voetballen. Maar dat zit er nu niet in: al zijn vrienden kunnen de bal tot de lat schieten en hij komt maar tot halverwege! Ron zorgt er voor dat Olivier hulp krijgt van zijn idool Phillip Cocu!

EÉN-(T)WEETJE
Hockeyster Sylvia Karres werd met het Nederlandse damesteam vorig jaar wereldkampioen en topscorer van dat toernooi. Ron stelt haar de vragen waar het om gaat in het snelste interview van de Nederlandse TV!

RON REGELT 'T!
De 11-jarige cheerleader Latoya danst bij het Omniworld Danceteam uit Almere. Dolgraag zou ze eens dansen tijdens een American Football-wedstrijd. Kan Ron regelen dat een volle Arena haar ziet cheerleaden bij de Amsterdam Admirals?

MOVE
Dit keer de 'Feeble Grind', een waanzinnige skateboard-move van Nick!

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zondag 16 september
Z@PP - 08.45 uur

TOP-SCHAATSTER ÉN GCA-AMBASSADRICE IREEN WÜST IN Z@PPSPORT!

In deze Z@ppsport wordt het startsein gegeven voor de 35e Grote Clubactie! 450.000 kinderen gaan weer op pad om loten te verkopen. 80% van de opbrengst is voor de kas van hun club! Het eerste lot zal worden overhandigd aan top-dressuurrijdster Anky van Grunsven. Maar door wie? 2 teams van 3 jongens en 3 meiden strijden om deze eervolle taak tijdens een spannende battle!

Wereldkampioene allround schaatsen Ireen Wüst is de nieuwe ambassadrice van de Grote Club. Zij geeft de twee ploegen een intensieve skate-training. Daarna barst er een spannende wedstrijd los, onder aanvoering van teamcaptains Ron Boszhard en Angela Esajas.

Het winnende team gaat het eerste lot aan Anky van Grunsven uitreiken op het Horse-event in Deurne, een groot paardensportevenement. Dat doen ze op een speciale manier: in een vierspan! Wereldkampioen vierspanrijden IJsbrand Chardon laat eerst zien hoe dat moet. Daarna moet het team zelf de pony's onder controle zien te houden, terwijl het publiek én Anky toekijken...

Verder wil Ron in deze uitzending natuurlijk van alles weten over Ireen Wüst in het 1-2-je!

Z@ppsport is iedere zaterdag en zondag om 08.45 uur te zien op Z@pp. Op zaterdag om 17.15 een uitzending vol hoogtepunten!