TROS

Hilversum, 14-09-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 15 september
Radio 2 - 16.00 uur

CANDY DULFER EN BENNY NEYMAN
IN TROS MUZIEKCAFÉ

Presentator en gastheer Daniël Dekker ontvangt weer muzikale gasten uit binnen- en buitenland, die allemaal live komen optreden in een nieuwe aflevering van TROS MUZIEKCAFE op zaterdag 15 september. Deze week met:


-CANDY DULFER. Saxofoon spelen is haar door vader Hans Dulfer met de paplepel ingegoten. Met 11 jaar stond ze al op het podium, wat ze inmiddels heeft gedeeld met o.a. Madonna en Prince. Haar debuutalbum uit 1990 'Saxuality' verkocht wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren. Haar nieuwe cd: 'Candy Store' wordt zowel in Europa als in de V.S. uitgebracht.


-BENNY NEYMAN behoeft geen introductie. Naar aanleiding van zijn aankomende theaterconcerten heeft hij het liedje 'Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben' in een nieuw jasje op cd gezet. De tour van Benny heet "Silhouet" en begint op donderdag 24 januari 2008 in Vlaardingen.


-MA RAIN is de band van zangeres/gitariste/songwriter Marijn Wijnands; mede muzikanten zijn Wouter Planteijdt, Peter Wassenaar, Nico Brandsen en Richard Heijerman. Hun nieuwe cd 'Harbour' is een prachtig samenspel tussen soul, folk, country, en pop.


-RAOUL MIDON's nieuwe single 'Pick Somebody Up' komt van zijn nieuwe cd 'A World Within a World' die volgende week in NL uitkomt. Deze Mexicaanse singer/songwriter/gitarist woont nu in New York. Hij toert de hele wereld over na het succes van zijn eerste cd uit 2005: 'State of Mind'.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl