Deputy IT sluit partnerschap af met Business Intelligence Kring


AMSTERDAM, 20070914 -- Deputy IT hecht grote waarde aan het uitwisselen van kennis en ervaringen met de grootste en meest toonaangevende Business Intelligence Community van Nederland. Deputy IT heeft daarom onlangs gekozen voor de hoogst mogelijke samenwerkingsvorm met de Business Intelligence Kring: het BI-Kring Partnerschap.

Deputy IT onderschrijft het gedachtegoed van de BI-Kring: hét onafhankelijke BI kennisplatform waar de inhoud van Business Intelligence en de kwaliteit van het netwerk centraal staan. Het doel is Business Intelligence op een hoger niveau te brengen door duidelijkheid te verschaffen in de terminologie en door kennis te ontwikkelen. Uniek in Nederland is dat deze kennisontwikkeling plaatsvindt in een nauwe samenwerking tussen bedrijfsleven, onderwijs en wetenschap.

Marco Tames, directeur Deputy IT: "Naast dat de BI-Kring een uitgebreid en informeel netwerk te bieden heeft, zien wij de BI-Kring als een uitermate innovatief platform voor nieuwe ontwikkelingen in de BI wereld. Na eerst enkele jaren lid te zijn geweest zijn we enthousiast nu de samenwerking tussen Deputy IT en de BI-Kring middels een partnerschap te vergroten."

Sam Geurts, BI-Kring: "Wij zijn bijzonder verheugd met deze nieuwe BI-Kring partner. Deputy IT combineert twee waardevolle expertises: Business Intelligence en webtechnologie. De nieuwe community website die zij voor BI-Kring hebben ontwikkeld, is daar een goed voorbeeld van. Deze zal op 15 september gelanceerd worden. Wij zien in Deputy IT een partner die veel inhoudelijke expertise heeft op het terrein van Business Intelligence. Daarnaast beschikt Deputy IT over een groot netwerk in deze markt en daar kunnen onze leden van profiteren."

Deputy IT
Deputy IT is een jonge organisatie die voorziet in consultancy-activiteiten en advies in de ICT Markt. Haar kernactiviteit is Business Intelligence, reporting en datawarehousing. Deputy IT is trots op haar jarenlange ervaring met verschillende BI software en een solide generieke BI vakbekwaamheid. Daarnaast heeft Deputy IT een website development service waarbij een betaalbare oplossing voor onze klanten centraal staat.

BI-Kring
De BI-Kring is een kennisplatform over Business Intelligence (BI). De vereniging is in november 2002 opgericht en stimuleert kennisontwikkeling en -deling tussen bedrijfsleven, wetenschap en onderwijs. Hiermee wil de BI-Kring het vakgebied Business Intelligence op een hoger peil brengen in Nederland en de synergie tussen onderwijs en bedrijfsleven verbeteren. De BI-Kring bestaat uit meer dan 2100 leden en heeft een internet portaal met meer plusminus 30.000 bezoekers per maand. Deze site bevat veel kennis en ervaringen over Business Intelligence en heeft een ondersteunende rol voor de vele door de vereniging georganiseerde evenementen.