Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

25.000 jongeren verwacht tijdens gratis concert 100-jarige Pinksterbeweging

Putten, 10 augustus 2007
Er hebben zich al 25.000 jongeren opgegeven voor het gratis concert van Hillsong United dat op zaterdagavond 15 september het jubileum van de 100-jarige Pinksterbeweging zal afsluiten. Dit meldt Interticket, het bureau dat de inschrijvingen voor de avond verzorgt.

De voorbereidingen voor het jubileumfeest zijn in volle gang. In juli kregen meer dan 500 gemeentes die zich betrokken voelen bij de Pinksterbeweging een brief van het Landelijk Platform organiserend comité met de oproep dit feest mee te vieren. Vrijdagavond 14 september geven leden van Hillsong United workshops in Den Haag. Meer informatie is te vinden op www.pinksterbeweging.nl.

De gemeenten die bij het Landelijk Platform zijn aangesloten zijn blij met de mogelijkheid om het jubileum samen te vieren. "Voor het eerst in de honderdjarige geschiedenis van onze Pinksterbeweging kunnen we in eenheid een dergelijke manifestatie organiseren. Groepen die elkaar tientallen jaren geleden niet kenden, hebben elkaar gevonden in Christus. Wij zijn dankbaar dat God dat mogelijk heeft gemaakt."



Ingezonden persbericht