Gemeente Zwolle

Inhoud: Gebouw centraal | Kleurplaat | Zie ook

De brandweer gaat op Mars-landen

Op zaterdag 15 september 2007 opent Brandweer Zwolle zijn deuren van de nieuwe brandweerkazerne voor alle inwoners van Zwolle. Vanaf 10.00 uur is iedereen van harte welkom aan de Marsweg 39 in Zwolle. Wanneer u met de auto komt, kunt u deze parkeren op het terrein van TNT. U wordt per pendelbus naar de brandweerkazerne gebracht.

Gebouw centraal

Tijdens de open dag bent u in de gelegenheid om het nieuwe onderkomen van Brandweer Zwolle te bekijken. Via een uitgestippelde looproute wordt iedereen een kans geboden om alle aspecten van het nieuwe pand te bezichtigen. Onderweg worden bezoekers getrakteerd op kleine shows. De verschillende taken en werkzaamheden worden door de medewerkers van de brandweer zelf gepresenteerd.
omhoog

Kleurplaat

Speciaal voor de open dag is voor onze jonge Zwollenaren een kleurwedstrijd uitgeschreven. Diegene die de mooiste, kleurrijkste of meest creatieve kleurplaat inlevert, maakt kans op een ochtend of middag een brandweerman/brandweervrouw te zijn.

De kleurplaat is verkrijgbaar op het Stadhuis, het Stadskantoor, Informatiecentrum, VVV, Wijkservicepunten en de bibliotheek, maar de kleurplaat is ook te downloaden. Onderaan deze pagina staat een link naar de kleurplaat brandweer open dag. Klik op deze link en de kleurplaat opent in een PDF.
De kleurplaat kan tot en met 14 september 2007 worden ingeleverd bij het Stadhuis, Grote Kerkplein 15, het Informatiecentrum of het Stadskantoor aan het Lubeckplein 2.
Je mag de kleurplaat ook inleveren tijdens de open dag! omhoog