Ingezonden persbericht


Internationale top DJs in Club KRANG

*** PERSBERICHT ***
Club KRANGzinnig!
15-09-2007, van 23:00 tot 10:00 uur.

Locatie: Akhnaton, Nieuwezijds Kolk 25, Amsterdam

Vanaf September gaat de organisatie van Club KRANG een flink tandje hoger schakelen. Er komen binnenkort veel internationale top DJs (soms aangekondigd, maar soms ook als verrassing!) en naast de normale Club KRANG feestjes nog maar liefst 3 KRANGzinnige allnighters tot 10 uur 's ochtends.

"Amsterdam ist nicht Berlin", maar Club KRANG probeert in ieder geval een heel end te komen!

KRANG is dan ook dialect voor binnenstebuiten, achterstevoren, ondersteboven en verkeerd om. Kortom: KRANG = anders!

Naast de altijd geweldige muziek zullen er dan ook veel gekke acts en acties de revue passeren. Bijvoorbeeld een cabaretier die 2 minuten iets geks doet op pompende muziek, of een parodie op een Superstar D, inclusief sjaaltje. Ook worden er regelmatig chinese powersnoepjes uitgedeeld, of is er een KRANGE dans act. Bijvoorbeeld moderne dans op vette 30 jaar oude latin tribal of Afrikaanse drums (waarop de techno gebaseerd is!).

15 September hebben Resident DJs en organisatoren van Club KRANG Flow & Ingy oa DJ Julietta te gast. Deze prachtige verschijning achter de draaitafels is resident van oa Harry Klein in Munchen, en draaide al over de hele wereld met oa Ricardo Villalobos, Magda, Karotte (a.s. vrijdag samen in de Cocoon club), Richie Hawtin, Matthias Tanzmann, etc. Dit wordt echter haar eerste keer in Amsterdam. Zie www.djjulietta.de voor meer info over deze super DJ uit München!

De volgende gast is Wouter Hisschemoller LIVE. Deze Amsterdammer is nu echt aan het doorbreken. Dat bewijst hij met zijn nieuwe geweldige tracks en met de tracks die hij samen met Sandrien maakt als Amsterdam Assholes, waarvan de track Boorhamer nog uit de speakers knalde tijdens de set van Josh Wink op het Welcome to the Future festival: http://www.youtube.com/watch?v=pxkKaLUXHio Wouter zal een waanzinnige LIVEset neerzetten waarin hij het experiment niet schuwt!

Bekend van oa Techfever, GZG, Planet rose, en Club KRANG is Jeff Rushin een graag geziene DJ & producer binnen de techno scene, die de zaal in Juli werkelijk deed ontploffen tijdens Club KRANG. Vandaar dat hij tijdens deze allnighter niet mag ontbreken. En laat hij nou ook nog eens jarig zijn 15 September!

Marcus Gehring is resident in Club NL, en iedere woensdag weet hij de tent weer vol te trekken en volledig los te laten gaan. Maar Marcus is ook lekker aan het produceren: zijn eerste tracks komen nog deze zomer uit!

Na 15 September zullen er dit jaar nog 2 andere Club KRANGzinnig feestjes plaatsvinden: op 20 Oktober tijdens Amsterdam Dance Event en op 22 December.

DJs die dit jaar nog verwacht worden zijn oa: Ripperton vs. Quenum (4 uur side2side!), Moritz von Pein, Platten Peter, Sandrien, Dave Vega, Frank Haag, en nog veel meer!

Club KRANGzinnig!
15-09-2007 van 23:00 - 10:00 uur
Locatie: Club Akhnaton, Nieuwezijds Kolk 25, Amsterdam Kaartverkoop aan de deur, 12,50 euro of 10 euro met KRANGE pas Presale op de site van Flowing Productions: www.flowing.nl en op www.beatfreax.nl, 10 Euro excl. fee

Websites:
www.flowing.nl
www.clubkrang.com

www.djjulietta.com
www.jeffrushin.com
www.flowsplace.com

www.myspace.com/hisschemoller

www.myspace.com/marcusgehring
www.akhnaton.nl


---- --