Gemeente Hilversum

Informatiedag over 12 Heren

11 september 2007
Op de hoek van de Herenstraat en de Koornstraat komen twaalf bijzondere herenhuizen, die de toekomstige bewoners in belangrijke mate naar eigen wens kunnen ontwerpen. "Een prachtige plek in het centrum van Hilversum, die op een bijzondere wijze ingevuld gaat worden" aldus wethouder Ben Hammer. "Bewoners kunnen hier hun stempel op hun eigen woning drukken".

Het project wordt gebouwd volgens de principes van collectief persoonlijk opdrachtgeverschap. De wensen van de bewoners worden door de architecten vertaald in een minimale en maximale variant van een woning. De woningen worden gerealiseerd in de prijscategorie vanaf EUR 377.500,- v.o.n.

Het proces tot aan het tekenen van de koop/aannemingsovereenkomst duurt ongeveer anderhalf jaar. Omdat de bouw vervolgens nog een jaar in beslag neemt, kan het project eind 2009 gerealiseerd zijn.

Belangstellenden kunnen op zaterdag 15 september tussen 10.00 en 13.00 uur informatie krijgen bij de RABO-bank aan de 's Gravelandseweg 76 in Hilversum. De inschrijving op de woningen kan daarna nog tot 28 september 12.00 uur. Meer informatie op de website van Meijberg Makelaars.