Ingezonden persbericht


Haagse Popprijzen in het Paard van Troje

Genomineerden 'Aanstormend talent' bekend

Aanstaande zaterdag 15 september worden tijdens de finale van de Haagse Popweek de Haagse Popprijzen uitgereikt. De categorieën zijn dit jaar 'Beste live act', 'Beste cd', 'Beste dance act' en 'Aanstormend talent'. De afgelopen weken kon men stemmen op de genomineerden. Inmiddels is de stemming gesloten en zijn de winnaars bekend.

In de categorie 'Aanstormend talent' kon op iedere willekeurige act gestemd worden. De vier acts met de meeste stemmen strijden vervolgens tijdens de finale van de Haagse Popweek om de titel 'Aanstormend Talent 2007'. In deze categorie gingen de meeste stemmen naar All Missing Pieces, F, Mellow Yellow en The Excitors. Zij zullen alle vier optreden in de kleine zaal van het Paard van Troje. De jury zal vervolgens bepalen wie er met de bokaal naar huis gaat.

In de overige categorieën stonden de genomineerden al vast. All Missing Pieces, Di-rect, F en Hasselhoff zijn genomineerd in de categorie 'Beste live act', Di-rect (Di-rect), F (Fantastiez), Jean Paul Rena & Terrawheel (Can't Be Satisfied) en Rose (Livin' It) zijn genomineerd in de categorie 'Beste cd' en in de categorie 'Beste dance act' zijn Billy The Klit, Charly & Gallus, Interr-Ference en Remy genomineerd.

De finale van de Haagse Popweek begint om 20.00 uur. De Haagse Popprijzen worden uitgereikt in de kleine zaal van het Paard van Troje. De eerste band in de kleine zaal begint om 20.15. Of dit All Missing Pieces, F, Mellow Yellow of The Excitors wordt blijft nog even een verrassing. De volgorde wordt op de avond zelf bepaald door middel van loting, dus wees vooral op tijd aanwezig.

De Haagse Popweek en de Haagse Popprijzen worden mede mogelijk gemaakt door: AD/HC, Primavera, Gemeente Den Haag afdeling Cultuur, Gemeente Den Haag afdeling City Marketing, Fonds 1818 en de Pop Hot Spot. De Haagse Popweek wordt georganiseerd door het Haags Pop Centrum. Voor meer info over de Haagse Popweek 2007: Haags Pop Centrum, Riviervismarkt 5, 2513 AM Den Haag, 070-3457457 of www.haagsepopweek.nl

-----------------------
(pic)


---- --