Nieuwssite voor babyboomers online


DEVENTER, 20071031 -- Sinds kort is er weer een nieuwe site voor vijftigplussers: www.babyboomers.nu. De site is in september gelanceerd en fungeert als nieuwsgids voor babyboomers, de naoorlogse generatie van financieel daadkrachtige, actieve vijftig- en zestigplussers.

De focus is duidelijk op jonge 'ouderen' die niet in het 50+ hokje geplaatst willen worden en op zoek zijn naar nieuws dat relevant is voor hun levensfase. Anders dan andere websites voor deze doelgroep sorteert de redactie dan ook dagelijks nieuws uit een grote verscheidenheid aan internetbronnen en publiceert dit nieuws met een link naar de betreffende bron. Daarnaast maken achtergrondverhalen, tip en weetjes deel uit van het informatieaanbod. Babyboomers.nu is overzichtelijk ingedeeld in rubrieken en biedt nieuws op het gebied van wonen, hypotheken, pensioenen, beleggen, lifestyle, computer, gezondheid, auto's, reizen, kunst & cultuur, geld, en food & drink.
Met deze website denken de oprichters in een behoefte te voorzien van een groot deel van de huidige senioren in Nederland. Zij hebben een rijk sociaal leven, zijn net als hun kinderen druk, druk, druk en hebben weinig tijd het internet af te struinen naar nieuws. Dat nieuws vinden zij nu op één adres.





Ingezonden persbericht