Najaars Jubileum Kreafestatie in De Rijp


DE RIJP, 20070904 -- Creatief Centrum Nederland gaat deze maand Abraham zien, want het bestaat dan precies 50 jaar. In het kader van dit unieke jubileum organiseert Creatief Centrum Nederland een grootse presentatie-beurs van de nieuwste Hobby-materialen op zaterdag 15 èn zondag 16 september 2007.

Deze speciale beurs wordt meer bijzonder dan alle vorige edities. De Najaars Jubileum Kreafestatie 2007 bestaat uit een groot aantal produkt-presentaties van de allernieuwste hobby-produkten en zal verzorgd worden door leden uit de diverse design-teams van Creatief Centrum Nederland aangevuld met landelijk bekende demomstratrices en auteurs van Hobby-boeken.
De noodzaak tot het organiseren van kreafestaties ligt in het feit dat er iedere maand zo ontzettend veel nieuwe artikelen uitgebracht worden, dat de creatieve consument het spoor volledig kwijt dreigt te raken.

Het programma van de Najaars Jubileum Kreafestatie 2007 beslaat 2 dagen. Op deze twee dagen zal er een verschillend programma geboden worden. Dit programma ziet er als volgt uit.

Op zaterdag 15 september kunt u kennis maken met de mogelijkheden welke de nieuwste borduurmallen van Joke de Vette u bieden.
Een ouderwetse techniek in een nieuw jasje met daardoor meer mogelijkheden: De allernieuwste Hardanger mallen op kaarten. Voorts zijn er de nieuwe prachtig gestyleerde sjablonen van Wonderful Nature te zien welke veel mogelijkheden bieden voor de mooiste kaarten. Verder wordt gedemonstreerd met de nieuwe Crossing Punch techniek. Creatief Centrum Nederland heeft deze dag een unieke primeur, de presentatie van een nieuwe lijn: Lady & Lord met een bijbehorend boekje uit de befaamde eigen Fun&Doe serie.
Tot slot is er deze dag nog een tweede primeur: De presentatie van de nieuwste Magnolia Stempels, een merk om verliefd op te worden.

Op zondag 16 september kan men kennis maken met de mogelijkheden van de nieuwste serie van JOY: Yantra mallen, in combinatie met Gems-stones en Jewels. Daarnaast is er de grote hobby-hit van het komende najaar: Christmas Decorations. Deze met behulp van mallen gemaakte decoraties van papier kunnen als kaart verzonden worden, maar ook heel goed als kerst-decoratie in de kerstboom of aan de muur gehangen worden. Op deze dag kunt u ook kennis maken met de mogelijkheden van het nieuwe Twirly. Een heel handig hulpmiddel voor de hobbyist is het TOP Magic Board; hier zult u uw omgeving versteld mee doen staan. Met de TOP Magic Board wordt het namelijk mogelijk om prachtige kadodoosjes en kaarten in iedere gewenste vorm en maat te maken, waarna deze versierd kunnen worden. Combineer deze met, The Enveloper, een kunststof mal welke het mogelijk maakt om eigen enveloppen te maken in het formaat welke men zelf wenst. Amazing slaat niet op deze hulpmiddelen, maar is de naam van een techniek welke bestaat uit een combinatie van mallen en ponsen om unieke kaarten te maken. Hoe? Dan moet men dus langskomen.
Tot slot is er de tweede dag van deze Najaars Jubileum Kreafestatie het tweede deel te zien van de primeur van dit weekend, de Magnolia Stempels.

Tijdens de Najaars Jubileum Kreafestatie 2007 zullen verschillende demonstratrices werken met de pas uitgebrachte Double Do XL. Een stans- embossing machine welke het kaarten maken en Scrappen een stuk eenvoudiger maakt. Naast de mogelijkheid om heel veel bestaande mallen te verwerken, zijn er van Double Do ook een groot aantal eigen mallen verkrijgbaar, waaronder vele alfabetten, labels, ponsplaatjes, enz.
Uiteraard is deze Najaars Jubileum Kreafestatatie 2007 ook de gelegenheid om kennis te nemen van het volledige programma aan cursussen en workshops, dus kom langs en neem de Info-brochure inclusief inschrijformulier(en) mee.

De Najaars Jubileum Kreafestatie 2007 vindt plaats in het zeer ruime pand van Creatief Centrum Nederland aan de Volger 25 in het landelijke De Rijp in Noord-Holland. Openingstijden zijn van 10.00 tot 16.30 uur.

Meer informatie vindt op op www.creatiefcentrumnederland.nl of tel. 0299 679717