Primeur: Amsterdam krijgt goed-nieuwsboom


AMSTERDAM, 20070911 -- Afgelopen zomer heeft de PositiviTree op diverse popfestivals al duizenden mensen verrast en geïnspireerd. Dit najaar gaat deze goed-nieuwsboom ook door het land touren en Amsterdam krijgt de primeur. Op zaterdag 15 september 2007 wordt in het Vondelpark voor het eerst een bestaande boom omgetoverd tot PositiviTree.

De PositiviTree moedigt mensen aan om hun eigen positieve nieuws op een kaartje te schrijven, dit in de boom te hangen en zo hun goede gevoel met elkaar te delen. Want gedeelde vreugde is dubbele vreugde!

Met deze goed-nieuwsboom wil de initiatiefnemer Zinfo.nl meer aandacht vragen voor 'ander nieuws'. Helaas is er in de media nu nog maar weinig aandacht voor inspirerende en zinvolle gebeurtenissen in de samenleving. Met de PositiviTree wil men mensen bewust maken dat er ook veel goed nieuws is en dit wel wat meer aandacht verdient. Uit eigen onderzoek blijkt dat er veel behoefte is aan ander nieuws.

Deze boom in het Vondelpark staat op een druk punt en zal veel mensen verrassen. De PositiviTree is te zien op zaterdag 15 september vanaf 12.00 uur en een aantal bekende (en optimistische) Nederlanders zijn uitgenodigd voor de officiële opening (onder meer Ali B en meer info hierover volgt).

De goed-nieuwsboom in het Vondelpark komt te staan op de driesprong bij de grote vijver, aan de overkant van het Openlucht theater. Meer info vindt u hier www.zinfo.nl/zinfo/2007/09/positivitree-in.html





Zinfo.nl