Meester versierder houdt eenmalig groot seminar te Antwerpen

Dating Doctors® gastspreker bij seminar "Succes met Vrouwen" van Philipe Vrijleven te Antwerpen op 15 september 2007

ANTWERPEN, 20070729 -- Voor het eerst in de geschiedenis wordt er op 15 september 2007 een groot seminar over vrouwen versieren gehouden in Antwerpen (België). Op het seminar "Succes met Vrouwen" vertelt Philipe Vrijleven over zijn manier van vrouwen versieren. Tevens zullen de Dating Doctors® een intensieve theoriecursus geven, en zal een stylist advies geven over kleding en uitstraling.


De Dating Doctors® hebben Philipe Vrijleven gesproken in Rotterdam. Dating Doctor® MadDoc: "Philipe Vrijleven was vroeger een flop met vrouwen. Toen heeft hij de cursus vrouwen versieren volgens de zogenaamde Juggler Methode gevolgd in Amerika. Doordat Philipe zelf die verandering tot meester versierder heeft meegemaakt, is hij overtuigd van de impact die zo'n cursus heeft voor de gemiddelde man. Met name de praktijkgerichte cursus Zelfvertrouwen met Vrouwen die wij als Dating Doctors® geven."

In een video op YouTube vertelt Philipe Vrijleven zelf over zijn ervaring met vrouwen versieren:
http://www.youtube.com/watch?v=BaY-K--v5z4

Ga naar de website www.succesmetvrouwen.com om je aan te melden, of voor meer informatie over dit eenmalige unieke evenement.

BELANGRIJK: Dit is het eerste en laatste seminar over vrouwen versieren dat in België gegeven wordt. Hierna vertrekt Philipe waarschijnlijk naar Amerika!



Dating Doctors V.O.F.