Ingezonden persbericht


Persinformatie
15 augustus 2007

Finalisten Plus Personality Award 2007 bekend!

Finale op zondag 16 september

Een modellencarrière alleen weg gelegd voor jonge twintigers met maatje 34? Welnee! Ook vijftigplussers maken kans op een nieuwe carrière als model bij een gerenommeerd modellenbureau. Na een uitgebreide selectieprocedure zijn nu de 12 finalisten bekend die gaan strijden om de felbegeerde titel Plus Personality 2007! Op 16 september zal Sylvana Simons tijdens een spetterend evenement in Grand Hotel Huis ter Duin aan de twee meest vitale en sprankelende vijftigplussers (man en vrouw) van Nederland de Plus Personality Awards uitreiken.

Plus Magazine ontving maar liefst meer dan 800 inschrijvingen van mannen en vrouwen die een nieuwe carrière als model wel zien zitten! Na twee selectie ronden heeft de professionele jury, bestaande uit voormalig televisiepresentatrice Judith Bosch (voorzitter), Erwin 't Hart (fotograaf Max Models), Dirk Oeyen (uitgever SPN) en Lucie Jellema (chef Lifestyle Plus Magazine), 12 finalisten geselecteerd. Zij strijden zondag 16 september om de felbegeerde titel Plus Personality 2007. De winnaar en winnares worden ingeschreven bij modellenbureau Max Models en krijgen een mooie zonvakantie voor twee personen.

Op de foto ziet u de 12 finalisten. Verderop kunt u van iedere finalist een profiel lezen.

De finale
Op zondag 16 september vindt na een lange voorbereiding in Grand Hotel Huis ter Duin de spetterende finale plaats. Naast de modeshow, waarin de finalisten zich van diverse kanten kunnen laten zien, zal Laura Fygi optreden. Sylvana Simons presenteert ook dit jaar de hele show. Sylvana over Plus Personality 2006: "Vorig jaar zag ik tijdens de finale mensen boven de vijftig die allemaal op hun eigen manier fris in het leven stonden. Daarom was ik ook zo blij dat het bij Plus Personality om meer gaat dan alleen de buitenkant. Want de uitstraling is veel belangrijker, en die begint aan de binnenkant. Prima dat daar de nadruk op wordt gelegd." ©Copyright RTL Nederland

Het evenement is toegankelijk voor publiek. Kaarten zijn te bestellen via www.pluspersonality.nl. Wees snel want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Uiteraard is de pers van harte uitgenodigd om bij de finale of de voorbereidingen aanwezig te zijn!

Kijk voor de meest actuele informatie op www.pluspersonality.nl.

Plus Personality is een initiatief van Plus Magazine dat met een betaalde oplage van ruim 310.000 en een bereik van 1,4 miljoen vrouwen én mannen het best gelezen blad voor de 50 plusser is.

----------
Noot voor d
De groepsfoto en portretfoto's van de finalisten kunt u bij ons opvragen per mail. U kunt natuurlijk ook een finalist volgen op zijn of haar weg naar de finale! Neem dan contact met ons op over de interviewmogelijkheden. Ook voor lezersacties en aanmeldingen voor de finale kunt u ons bereiken.

----------

Even voorstellen:

Bram de Ruyter (59 jaar), uit Almere
Bram is in het dagelijks leven werkzaam bij de technische dienst van tram Amsterdam. Zijn vrouw heeft hem opgegeven voor Plus Personality 2007. Bram ziet Plus Personality als een nieuwe ervaring, waarbij meedoen echt belangrijker is dan winnen.

Frank Bordui (55 jaar), uit 's Heer Hendrikskinderen Frank is 55 jaar, komt uit 's Heer Hendrikskinderen en is directeur van een zorginstelling. Een persoonlijkheid is voor Frank iemand die met passie en plezier in het leven staat en dat ook uitstraalt. Frank is een avontuurlijke man. Hij beklimt in augustus 2007 de Kilimanjaro in Tanzania!

Peter Lindsen (53 jaar), uit Uden
De Brabantse Peter staat vol in het leven. Voor Peter begon Plus Personality als een grapje, maar nu hij bij de laatste 12 zit, neemt hij het toch serieus! Deze groepsleider buitensportaccommodaties en strandbaden speelt in een band. Hij zou graag nog eens zingen met Trijntje Oosterhuis en met zijn band op televisie komen.

Egbert Sneller (51 jaar), uit Leiden
Egbert is werkzaam in de automatisering en doet daarnaast aan wedstrijdroeien. Egbert's droom is om tijdelijk te stoppen met werken om voor een langere periode op wereldreis te gaan. Hij doet mee aan Plus Personality om iets uitdagends te doen naast de normale dagelijkse routine.

Ina Helder (54 jaar), uit Egmond aan den Hoef
Ina uit Egmond aan den Hoef is erg nieuwsgierig naar de modellenwereld. In het dagelijks leven is Ina werkzaam in de verzorging. Zij krijgt van anderen vaak positieve reacties op haar voorkomen en denkt daarom een goede kans in de finale te maken.

Yvonne Verhulsdonk (54 jaar), uit Capelle aan de IJssel De 54 jarige Yvonne is beleidsadviseur bij het College van Bestuur van één van de grootste ROC's van Nederland. Met Plus Personality komt haar jeugddroom om presentatrice of model te worden eindelijk uit! Persoonlijkheid betekent voor Yvonne warmte, uitstraling en open minded zijn. In één woord omvat zij het als: charisma.

Lody van Leeuwen (58 jaar), uit Zoetermeer
Lody uit Zoetermeer geeft yogalessen, schildert graag en boetseert regelmatig. Lody vindt het fijn om bij Plus Personality zoveel sterke 50 plussers te zien. Zij is blij dat er aandacht is voor 50 plussers en dat zij niet automatisch tot grijze dakduiven verworden. Haar droom is om ooit nog eens te diepzee duiken.

Marjo van der Laan (53 jaar), uit Den Haag
Marjo is 53 en werkt bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Voor Marjo betekent Personality vitaliteit, uitstraling en zelfbewustzijn. Zij krijgt vaak te horen dat ze er goed uit ziet en een adellijke uitstraling heeft. De reden om mee te doen was voor Marjo de nieuwsgierigheid naar de plaats waar zij zou eindigen in de wedstrijd.

Marleen Visser Spruijt (50 jaar), uit Hardinxveld
Met haar 50 jaar valt ze net binnen de Plus doelgroep. Marleen ontwerpt kleding, sport graag en besteedt veel aandacht aan haar drie volwassen dochters. Voor Marleen betekent personality een positieve instelling hebben, stabiel zijn, een gezonde dosis humor hebben en over een verzorgd uiterlijk beschikken. Marleen vindt het vooral erg leuk om mee te doen en denkt daarmee bij te dragen aan het ophalen van het 50 plus imago.

Mieke van der Maaten (58 jaar), uit Voorschoten
Mieke uit Voorschoten doet uit pure nieuwsgierigheid mee aan Plus Personality. Zij vindt het hele traject naar de finale toe erg spannend, maar denkt met haar creativiteit en originaliteit op te vallen bij de jury. Voor Mieke betekent Personality dat iemand een sterke en positieve uitstraling bezit.

Mathea Cohen (61 jaar), uit Amsterdam
Mathea is met haar 61 jaar de oudste deelneemster aan Plus Personality. Voor Thea komt Plus Personality op het goede moment. Ze staat voor wie en wat ze is. Thea beschrijft het als volgt: "innerlijk en uiterlijk zijn gerijpt en vallen nu samen." In het dagelijkse leven is Thea docent/trainer in het HBO-onderwijs.