Gemeente Heerlen

11.00 tot 18.00 uur in en om Theater Heerlen
Open Podium zondag 16 september

Op zondag 16 september staan de podia van het vernieuwde Theater Heerlen open voor Heerlense gezelschappen, buurtorganisaties en verenigingen. Niet alleen het aantal (100) inschrijvingen, maar ook de diversiteit is overweldigend. Het Theater puilt op 16 september uit van demonstraties, presentaties en optredens. Van harmonie tot hip hop, van toneel tot buikdans, van buurtorganisatie tot fotoclub en van Tai Chi tot jongleren.

Daarnaast is op 16 september de officiële aftrap van de Heerlense BuurtOnderwijsSportprojecten waaronder de Streetsporttour langs het Heerlense onderwijs door Heerlense verenigingen. Tevens komt de landelijke Rabo Streetball Tour naar Heerlen. Dit betekent dat ook het van Grunsvenplein bol staat van de activiteiten.

Op zondag 16 september van 11.00 tot 18.00 uur is iedereen welkom in en om het Theater Heerlen. De entree is gratis.

De organisatie van het Open Podium is in handen van de gemeente Heerlen in samenwerking met buurtorganisaties en Parkstad Limburg Theaters.

Noot voor de pers: u bent van harte welkom bij het Open Podium op zondag 16 september. In de bijlage treft u een afbeelding van de poster/flyer aan, deze kunt u rechtenvrij en zonder bronvermelding publiceren. (opvragen bij afzender)

HEERLEN, 30 augustus 2007
Concernstaf Communicatie
Francine Pelzers
(045) 560 40 70
06 - 30731041 (buiten kantooruren)
persvoorlichting@heerlen.nl

-----------------------


---- --