Chanz lanceert duizenden ballonnen en gaat de lucht in met speeddate


Rotterdam, 20070828 -- Vanochtend zijn er duizenden hartjesballonnen gesignaleerd in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Abcoude en Hilversum. De ballonnen zijn te vinden op pleinen, gebouwen, in de grachten, vijvers en andere plekken. Chanz, de datingsite voor singles, is letterlijk en figuurlijk in de lucht. Ook op 16 september gaat Chanz weer de lucht in met het evenement: Dating in the Sky (www.datinginthesky.nl)! Een tafel waar maar liefst 22 singles aan kunnen speeddaten op 50 meter hoogte boven grond en water. Dit evenement zal plaatsvinden te Rotterdam.

Aan deze ludieke actie zit nog een voordeel: wie raadt hoeveel Chanz ballonnen er zijn, wint een romantische Chanz ballonvaart voor twee. Het goede antwoord kan men op de site achterlaten.

Chanz, de verrassende belevenis voor singles. Chanz is de datingsite die verrassende kansen creëert voor singles die op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Chanz biedt een unieke combinatie aan van dating, persoonlijke coaching, events, reizen en andere activiteiten.

www.datinginthesky.nl